GÜNDEM

Ahmet Kekeç'ten Gürsel Tekin'e çağrı

Akşam yazarı Ahmet Kekeç, bugünkü yazısında Gürsel Tekin'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, yönetiminden şikayetçi olduğu halde İnce'nin yeni bir hareket başlatması ile ilgili açıkça konuşmadığını yazdı.

Ahmet Kekeç'ten Gürsel Tekin'e çağrı

Muharrem İnce'nin, CHP'den ayrılıp yeni bir hareket başlatacağına dair toplumun farklı kesimlerinden açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Akşam yazarı Ahmet Kekeç de, İnce ile ilgili düşüncelerini açıkça ifade etmediğini söylediği Gürsel Tekin'i bugünkü köşesine taşıdı.

Kekeç, herkesin İnce hakkında konuştuğunu Tekin'in bir türlü konuşmadığını belirterek sözlerine şu şekilde devam etti "Esasında konuşuyor da, bir şey söylemiyor. Muharrem İnce’nin 'çıkışına' ne diyor? Dengeleri ve kimin nereye savrulacağını mı bekliyor?"

Tekin'in Kılıçdaroğlu yönetiminden şikayetçi olduğunu ifade eden Kekeç, "Ama 'değilmiş gibi' yapıyor. Madem 'konuşamıyor', eski bir konuşmasından yola çıkarak, ona yardımcı olalım. Muharrem İnce’nin, yarattığı bir oldubittiden sonra şöyle demişti: “Biz eskiden kim CHP’ye bir oy fazla kazandırırsa o aday olmalıdır derdik. Bugün CHP’nin oy kazanmasından ve başarısından başka ölçütler de devreye girmiş durumda. Kişisel, şahsi ölçütler ve keyfilik ne yazık ki maliyetsiz değildir.” şeklinde konuştu.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar