POLEMİK

Ahmet Kekeç'ten Doğan Medya Grubu'na Meral Akşener yanıtı

Ahmet Kekeç, Doğan Medya Grubu yazar ve yorumcularının “Akşener’den korkuyorlar” iddiasına kendi köşesinden yanıt verdi.

Ahmet Kekeç'ten Doğan Medya Grubu'na Meral Akşener yanıtı

Star yazarı Ahmet Kekeç, Doğan Medya Grubu'ndan bazı isimlerin "Akşener"den korkuyorlar" iddiasına yanıt verdi.

Ahmet Kekeç, Meral Akşener'in FETÖ'cü olmasa bile düşüncelerine yakın bir davranış sergilediğini iddia ederek şu satırları kaleme aldı:

"Biz (yani kendilerine “yandaş” denilenler) Meral Akşener’den çok korkuyormuşuz.

Matine suare Akşener güzellemesi yapıyorlar, “İyi Parti çok iyi oldu; isim güzel, amblem güzel, topluma verilen mesajlar güzel” şeklinde cıvık yazılar yazıyorlar, kendileri “Akşener yandaşı” olmuyor, ama biz “niçin ablanızın iltisaklarından hiç söz etmiyorsunuz?” dedik diye “iktidar yalakası”, “AK Parti yandaşı” filan oluyoruz."


İşte Ahmet Kekeç'in bugünkü yazısı:

Meral Akşener’den neden korkuyoruz?


Doğan Medya Grubu’nun memurin takımı “Akşener’den korkuyorlar” dediği için bu başlığı uygun gördüm.

Biz (yani kendilerine “yandaş” denilenler) Meral Akşener’den çok korkuyormuşuz.

Matine suare Akşener güzellemesi yapıyorlar, “İyi Parti çok iyi oldu; isim güzel, amblem güzel, topluma verilen mesajlar güzel” şeklinde cıvık yazılar yazıyorlar, kendileri “Akşener yandaşı” olmuyor, ama biz “niçin ablanızın iltisaklarından hiç söz etmiyorsunuz?” dedik diye “iktidar yalakası”, “AK Parti yandaşı” filan oluyoruz.

Meral Akşener’den korkuyoruz elbette ama onların anladığı anlamda değil.

Zorlama bir konsensüs, ilk seçimde “tabela partisi”ne dönüşecek amorf bir yapı, bir mühendislik kazası...

Böyle bir partiden kim, niçin korksun?

MHP’nin, anlaşılabilir nedenlerle gardını aldığını biliyoruz...

Kentli, laik, “okumuş” seçmene göz kırptığı için CHP’den de belli bir miktar oy çalabilir...

Hepsi bu!

Siyaset, çünkü, ölçüye biçiye, mühendislik çalışmasına gelmiyor. Bir sosyolojiye dayanmıyorsanız ve siyasal bir meşruiyetten gelmiyorsanız, dünyanın desteğini de alsanız şansınız yok.

Dolayısıyla, bir “mühendislik harikası” olarak Akşener’in de bir şansı bulunmuyor.

Bunu anketler de söylüyor...

Peki, niçin korkuyoruz o halde?

Şu yüzden:

Bu hanımın (yani Meral Akşener’in) bir hukuk danışmanı var.

İsmi Nuri Polat...

İşbu Nuri Polat, FETÖ’den gözaltına alındı.

Nuri Polat’ın örgütsel bağını bilmiyoruz. Ama fazlasıyla angaje bir arkadaş olduğunu çok iyi biliyoruz. Çünkü bu tür adamlar kendilerini gizleyemiyorlar, hangi “kılıkla” dolaşırlarsa dolaşsınlar, bir şekilde açık veriyorlar. Yollarını değiştirseler de iz bırakıyorlar.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Fatih Gürsul da gizlenememişti. Işık evlerinde arkadaşlık ettiği bir müntesip tarafından teşhis edilmişti. Daha doğrusu, “bundan sonra hayatına CHP’li ve Kemalist olarak devam edeceğini” aktardığı eski bir arkadaşı, bir mektupla durumunu açık etmişti.

Meral Akşener’in hukuk danışmanı da iz bırakanlardan...

Hatırlayacaksınız, Samanyolu TV, terör örgütünün yayın organı olduğu gerekçesiyle Digitürk, kablolu TV, Tivibu ve Türksat platformlarından atılmıştı.

Nuri Polat bu olay üzerine coşmuş ve F. Gülen’in bir fotoğrafını paylaşarak altına şunları yazmıştı: “Digitürk'ten, kablolu TV'den, Tivibu'dan, Türksat'tan attınız, herkül sitesini engellediniz. Ama izlememize engel olamadınız...”

Bu paylaşım Nuri Polat’ı FETÖ’cü yapıyorsa (ki, bence ciddi bir karine teşkil eder), daha açık mesajlar veren Meral Akşener’i de mutlaka angaje olanlar listesine yazmamız gerekecek.

Ahmet Kekeç'in yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar