POLEMİK

Ahmet Kekeç'ten Ahmet Hakan'a Akif Beki soruları...

Ahmet Hakan, üst üste üç yazı yazıp Cumhuriyet'i Nuray Mert'i kovdu diye topa tutarken, Akif Beki'yi hiç gerekçe göstermeden kovan Hürriyet'e sessiz kalınca Ahmet Kekeç'ten zılgıt geldi...

Ahmet Kekeç'ten Ahmet Hakan'a Akif Beki soruları...

Ahmet Hakan bugüne kadar Nuray Mert'in Cumhuriyet gazetesindeki yazılarına son verilmesi nedeniyle Cumhuriyet yönetimini sert biçimde eleştiren 3 yazı yazdı...

Aynı Ahmet Hakan, Nuray Mert'le aynı gün Hürriyet'teki yazılarına son verilen Akif Beki'yi ise görmezden geldi...

"Nuray Mert’in Cumhuriyet’ten kovulmasını kahredici üç yazıyla kınayan ve 'yazarların susturulmasını' mesele yapmış görünen sahtekâr Ahmet Hakan Coşkun, sütun komşusu Akif Beki’den hiç söz etmiyor?" diyen Ahmet Kekeç, şöyle devam etti:

BU NE UTANMAZLIKTIR!

"Neden? Burada bir 'mesele' görmüyor mu? Kendi gazetesinde 'mesele' olarak görmediği bir olayı, başkaları yaptığında niye 'büyük meseleymiş gibi' görmeye ve göstermeye çalışıyor? Bu ne utanmazlıktır!"

NE TUHAF GAZETE BU? NE TUHAF ARKADAŞ BUNLAR!

"Nuray Mert’in kırmızı çizgileri ihlal eden yazarlığı asla ve kat’a cezalandırılamaz ama hangi kırmızı çizgiyi ihlal ettiği belirsiz Akif Beki’ye her türlü muamele yapılabilir... Öyle mi?" diye soran Ahmet Kekeç, Hürriyet yazarlarından hiçkimsenin Akif Beki için “bu adamın işine niye son verildi ki?” diye sormadığının altını çizdi ve sordu:

"Hakikaten ne tuhaf bir gazete bu! Ne tuhaf “arkadaşlar” bunlar!"

Ahmet Kekeç'in yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar