GÜNDEM

Ahmet Kekeç rezil iddiada bulunan Serdar Akinan'a çattı

Akşam yazarı Ahmet Kekeç, 'Serdar Akinan kim?' diye soranlara bugünkü yazısında cevap verdi. Akinan'ın sosyal medya mecralarını işaret eden Kekeç 'utanmaz adam' yorumunda bulundu.

Ahmet Kekeç rezil iddiada bulunan Serdar Akinan'a çattı

Serdar Akinan, afet alanını gezdiği sırada kurtarılan yaralı bir depremzedenin, Cumhurbaşkanı Erdoğan enkazın olduğu alana gelene kadar bekletildiğini iddia etmişti. Bu korkunç iddiası sonrası hakkında suç duyurusunda bulunulan Akinan'a Akşam yazarı Ahmet Kekeç de tepki gösterdi ve "vicdansız" dedi. Kekeç, epeydir piyasada görünmediği için “Kim bu Serdar Akinan?” diye soranlara cevabı yazısında verdi.

Utanmaz adamı tanıyalım

Utanmaz adam, bir gazeteci... Sırf Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın gelişine denk gelsin diye enkaz altındaki kadının AFAD tarafından bir saat bekletildiğini iddia eden vicdansız adam.

İsmi Serdar Akinan.

Epeydir piyasada görülmediği için, kamuoyu haklı olarak, “Kim bu Serdar Akinan?” diyecektir.

Bu yazıda Serdar’ı anlatacağım biraz...

Kendisi, dediğim gibi eski ve yıllanmış bir gazetecidir.

Bir ara “kan” sözcüğüne takmıştı ve içinde “kan” geçen cümleler kuruyordu. Öyle ki “kan”lı bir kitap bile yazmış ve bir de bunun belgeselini yapmıştı.

PKK konularıyla ilgileniyordu.

O dönemdeki yaklaşımı üç-aşağı beş yukarı şöyleydi:

Pis PKK kan döküyor, kahraman generallerimiz bunu önlemeye çalışıyor.

Eh, olabilir... Bu da bir yaklaşımdır sonuçta ve zararlı değildir.

Fakat, bir süre sonra biz Serdar’ı PKK elebaşılarıyla röportaj yaparken, yani terör yöneticilerinin mesajlarını kamuoyuna taşırken gördük.

Şaşırdık mı?

Elbette şaşırdık.

Yazının tamamını okumak için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar