POLEMİK

Ahmet Kekeç, İsmail Küçükkaya'ya saydırdı: Gazeteci falan değil

Akşam yazarı Ahmet Kekeç, bugünkü yazısında eski eşinin dayak iddiaları ile gündeme gelen İsmail Küçükkaya'yı hedef aldı.

Ahmet Kekeç, İsmail Küçükkaya'ya saydırdı: Gazeteci falan değil

 Eski eşinin şiddet iddiaları ile gündeme oturan FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya'ya bir tepki de Akşam yazarı Ahmet Kekeç'ten geldi.

Kekeç, Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım yayınını hatırlattı ve İsmail Küçükkaya hakkında "gazeteci falan değil" ifadelerini kullandı.

İşte o yazı:

İki şey söyleyeceğim:

BİR... İsmail Küçükkaya, “koca dayağı” olayının faili, sarı basın kartı kullanan bir okur-yazardır. Başka da bir şey değilir. Sırf baklavalı kazak giyiyor diye kendi mahallesinde hoşgörüyle karşılanmaktadır.

İKİ… Babası, İmamoğlu’na (yani genç müteahhit ve “pazarlamacı” Ekrem İmamoğlu’na) soruyor: “Bugün ne yaptın evlat?” Bizimki sevinçle, “10 daire sattım baba!” diye cevap veriyor. Babası, bu cevap üzerine kızıyor: “Niçin 15 daire satmadın?” Babadan oğula geçen hırsı (“kazanma” ve “sahip olma” hırsını) görüyorsunuz değil mi?

Hayatı boyunca sürekli “kazanmış” (AVM sahibi bile olmuş) ama “kaybetmek” nedir (fakir düşmek nedir) hiç bilmemiş Ekrem İmamoğlu, kaybetme ihtimali belirdiğinde çirkefleşen ve rezalet çıkaran/rezalet çıkarma potansiyeli yüksek bir kardeşimizdir. Malum Binalı Yıldırım-Ekrem İmamoğlu kapışmasından bir gün önce bu sütunda sormuştum: “Ekrem İmamoğlu, ilk raundu kaybetmiş olmanın verdiği öfkeyle ‘pislik’ yapmaya kalkar mı?” Çünkü “öfke kontrolü sorunu” olan bir arkadaşla karşı karşıyaydık; karakol basmalar, polis tartaklamalar, hoşa gitmeyen sorular karşısında gazetecilere “horozlanmalar”, vatandaş tıpışlamalar, el kol hareketi yapmalar, fizikî müdahalede bulunmalar, “kadına dayak” ve “tehdit”, ne ararsanız var... Nitekim yaptı...

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar