GÜNDEM

Ahmet Kekeç: Hasan Cemal'in ağzına düşen Davutoğlu

Ahmet Kekeç, Hasan Cemal’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takıntılı olduğunu ve Ahmet Davutoğlu’nun Hasan Cemal’in köşesinde yer bulmasına da şaşırmadığını nedenleriyle birlikte köşesine taşıdı.

Ahmet Kekeç: Hasan Cemal'in ağzına düşen Davutoğlu

Akşam yazarı Ahmet Kekeç, bugünkü köşesinde Hasan Cemal’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir takıntısının olduğunu, bu takıntıların da Çözüm Süreci ve IMF’den para almayı kabul etmeme nedenlerinden kaynaklandığını belirtti.

Kekeç, Hasan Cemal’in köşesinde Ahmet Davutoğlu ismiyle karşılaşınca şaşırmadığını ifade ettiği yazısında sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Davutoğlu düşmüş.Hasan Cemal’in ağzına kadar düşmüş. Bir zamanlar ne diyordu? Kendi sesinden aktaralım: “Kim ne derse desin ben sözüme sadığım Cumhurbaşkanımızla kurduğum vefa ilişkisini son nefesime kadar sürdüreceğim. Hiç kimse benim ağzımdan, benim dilimden, benim zihnimden Cumhurbaşkanımız aleyhine tek bir söz duymadı. Duymayacak.”Duymayacak mıyız? Duyduk bile. Çok daha ağırını duyduk. Siz de duyun: “Cumhurbaşkanı, AK Parti ve 28 Şubatçı ortaklarının Türkiye’sinde özgür düşünceye, bilgiye, liyakate ve emeğe yer yoktur. Onların Türkiye’sinde akla, ahlaka ve vicdana yer yoktur. Daha da önemlisi gençlere yer yoktur.” 

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar