GÜNDEM

Ahmet Kekeç, Ekrem İmamoğlu'na saydırdı!

Akşam yazarı Ahmet Kekeç, İBB Başkanı Ekrem İmamoglu'nun Koronavirüs konusunda kurulan bilim kurulundan farklı bir bilim kurulu kurmasını ve ücretli yemek tedariki projesini yerden yere vurdu.

Ahmet Kekeç, Ekrem İmamoğlu'na saydırdı!

Türkiye genelinde Koronavirüs karşı tedbirler giderek genişliyor. İBB de kendi projeleri ile tedbirler üretmeye çalışıyor. Bu tedbirleri yetersiz hatta saçma bulan Akşam yazarı Ahmet Kekeç, İmamoğlu'na açtı ağzını yumdu gözünü.

İşte Kekeç'in yazısı:

Bana, “Türkiye’nin en pişkin, en yalancı siyasetçisi kim?” diye sorsanız, cevabım Kemal Kılıçdaroğlu olur... Aslında “olurdu...” Çünkü boynuz kulağı geçti. Artık bir rakibi var: Ekrem İmamoğlu... İmamoğlu’nun ustasından farkı (üstünlüğü) şu: Gerekmedikçe de yalan söylüyor ve yalanı yüzüne vurulduğunda hiç bozulmuyor...

Kılıçdaroğlu, hiç değilse arada sırada kekeliyor, kendini savunma gereği hissediyor... Bunda (yani İmamoğlu’nda) bu duyguların zerresi yok. Atıyor yalanı ortaya, keyfine bakıyor. Bir de işgüzar... Daha ağırını bulamadığım için “işgüzar” diyorum... Bir iş yapıyormuş görünmeye çalışıyor... Malum... Koronavirüs salgınına karşı, devlet, son birkaç aydır olağanüstü bir mücadele veriyor. Bu amaçla bir “Bilim Kurulu” oluşturdu. İçişleri Bakanlığı’nı yetkilendirdi. Bilim Kurulu’nun karar ve tavsiyeleri, İçişleri Bakanlığı’nın direktifleri elbette İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimini de bağlıyor. Hayır, İstanbul’u bağlamıyormuş... İmamoğlu, bir iş yapıyor görünmek için iki önemli (!) icraata imza attı. Bir, hemen bir “İstanbul Bilim Kurulu” oluşturdu.

İki, Yemek Sepeti isimli bir firmayla anlaştı. İstanbul Bilim Kurulu’nun ne iş yapacağını bilmiyoruz ama Yemek Sepeti “ücreti mukabili” evinden çıkamayan İstanbullulara yemek satacak... Yani, İmamoğlu “Yemek Sepeti”ne sipariş toplayacak. İnanılır gibi değil ama gerçek... İstanbul Valiliği 50 bin aileye (bedava) dağıtmak üzere kumanya hazırlıyor, İmamoğlu’nun yönettiği belediye “ücreti mukabili” İstanbullulara yemek satıyor.

Yazının devamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar