GÜNDEM

Ahmet Kekeç, Canan Kaftancıoğlu'nu savunan yazarlara sert çıktı: Yazıklar olsun size

Star yazarı Ahmet Kekeç, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu savunduğunu iddia ettiği bazı yazarlara sert sözlerle yüklendi. Kekeç, "Böyle bir kadını savunuyorsunuz işte hamşolar.  Bu ayıp da size yeter!" ifadesini kullandı.

Ahmet Kekeç, Canan Kaftancıoğlu'nu savunan yazarlara sert çıktı: Yazıklar olsun size

Sert yazılarıyla bilinen Ahmet Kekeç, Canan Kaftancıoğlu'nu savunduğunu iddia ettiği yazarları topa tutarak "Bu kadının nesini savunuyorsunuz? Yazıklar olsun size" ifadelerini kullandı. 

Canan Kaftancıoğlu'nu "çok şanslı" olarak niteleyen Kekeç, Yeni Şafak yazarlarını kastederek "Öyle şanslı bir mahkûm ki, insanlar uğrunda işinden bile oluyor." sözlerini sarf etti. 

Yazısı boyunca Canan Kaftancıoğlu'nun geçmişten bugüne yaptıkları ve söylemlerine yer veren Kekeç şunlara değindi:

"İçi nefretle dolu...  

Kendisine benzemeyen herkesten, özellikle inanç sahiplerinden nefret ediyor.  

Dinden ve “din”den neşet etmiş tüm değerlerden nefret ediyor.  

Camiden nefret ediyor.  

Ezandan nefret ediyor.  

Farklı yaşam biçimlerinden nefret ediyor...  

Bir çeyrek domuzu yedi dakikada mideye indirmekle övünen kocasının “beslenme tercihleri” konusunda olabildiğince demokrat ama başkalarının yaşam biçimi söz konusu olunca birden militan bir muhalif kesiliyor ve “farklılıkları” nefretinin gerekçesi sayıyor.  

Paylaşımları, hep, bu nefret üzerine kurulu... Ve burada dile getirmekten imtina edeceğimiz galiz (ayıp, çirkin, pespaye ve çoğu zaman “seksist” diye nitelenebilecek “sorunlu”) ifadeler kullanıyor."

Canan Kaftancıoğlu'nun sarf ettiği sözlerin bir hanımefendiye yakışmadığını dile getiren Kekeç, onu savunanlara ise "Böyle bir kadını savunuyorsunuz işte hamşolar.  Bu ayıp da size yeter!" sözleriye yüklendi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar