GÜNCEL

Ahmet Hakan'ın özrüne Fatih Altaylı'dan sert tepki: Bizi ahmak yerine koymaktan vazgeç!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın özrünü eleştirdi. Altaylı, "Bizi ahmak yerine koymaktan vazgeçiniz. Yediğiniz haltlardan daha çok hepimizi aptal zannetmenize bozuluyorum" diyerek sert çıktı.

Ahmet Hakan'ın özrüne Fatih Altaylı'dan sert tepki: Bizi ahmak yerine koymaktan vazgeç!

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili bildiriyi imzalayan 104 emekli amiralin yakınlarıyla ilgili haber nedeniyle özür dileyen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ı eleştirdi.

Ahmet Hakan bugünkü köşesinde, yayınlanan haberin yayıncılık anlayışlarına tes olduğunu söyleyerek özür dilemişti. Fatih Altaylı, Ahmet Hakan'ın o özrüne sert çıktı. Altalı, "Ahmet Hakan kardeşim. Yanlışlıkla yazdık falan deyip özür dilemen kurtarmaz. 'Medyada göreceksiniz' dendikten 15 dakika sonra medyada gösterdiğiniz şeyin yanlışlık olduğuna değil bizi, annenizi bile inandıramazsınız'' diyerek sitem etti. 

İşte  o yazı... 

Ahmet Hakan kardeşim. 

Yanlışlıkla yazdık falan deyip özür dilemen kurtarmaz. 

"Medyada göreceksiniz" dendikten 15 dakika sonra medyada gösterdiğiniz şeyin yanlışlık olduğuna değil bizi, annenizi bile inandıramazsınız. 

O yüzden bizi ahmak yerine koymaktan vazgeçiniz. 

Yazının devamı için tıklayın.. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum