GÜNDEM

Ahmet Hakan'ın Hazal Kaya eleştirisinin ardından Fatih Portakal'dan da Pera Palas tepkisi

Ahmet Hakan'ın Pera Palas'ta Gece Yarısı oyuncusu Hazal Kaya ile ilgili ''Oyunculuğundan nefret ettim' yönündeki eleştirileri gündemdeyken Fatih Portakal da diziyle ilgili eleştiri de bulundu.

Ahmet Hakan'ın Hazal Kaya eleştirisinin ardından Fatih Portakal'dan da Pera Palas tepkisi

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın, Netflix dijital platformunda yayınlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin başrolü Hazal Kaya'nın oyunculuğundan 'nefret ettiği'ni yazdığı köşe yazısının ardından sosyal medyada kazan gibi kaynıyor. Hem Hazal Kaya'nın ünlü dostları hem de diğer oyunculardan tepki alan Ahmet Hakan'a, destekler de gelmeye başladı. Ahmet Hakan'ın Hazal Kaya'nın oyunculuğu hakkındaki saptamalarının doğru olduğu ancak 'nefret' kelimesinin üslup olarak ağır kaçtığı yönünde yorumlar dikkat çekerken, Hazal Kaya'nın oyunculuğunu kötü ve yetersiz bulanlar kervanına Fatih Portakal da katıldı.



Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisindeki başrol 'gazeteci Esra' karakterini canlandıran oyuncu Hazal Kaya, Ahmet Hakan'ın 'Oyunculuğundan nefret ediyorum' yazısına verdiği 'Vasat herif' cevabıyla sosyal medyada en çok konuşulan gündem başlıkları arasında zirvede... 

'Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefret etmesinin 5 nedenini' sıraladı Hürriyet'teki köşe yazısında haftasonu, 'Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefret etmesinin 5 nedenini' sıralayan Ahmet Hakan'a, Hazal Kaya'nın oyunculuğuna yönelik eleştirilerinde kullandığı 'nefret' kelimesi ve üslubuna ilişkin hem ünlülerden hem de sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı. Ahmet Hakan'ın Pera Palas'ta Gece Yarısı oyuncusu Hazal Kaya ile ilgili eleştirileri gündemdeyken Fatih Portakal da diziyle ilgili fikirlerini takipçileriyle paylaştı. 

Öte yandan Ahmet Hakan'ın yorumuna benzer şekilde bir eleştiri de Fatih Portakal'dan geldi.

Fatih Portakal, Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisine dair sert eleştirilerde bulundu.

"Diziden aklımda kalan replik: Ahmet abe..."

Fatih Portakal paylaşımında "Son zamanlarda izlediğim kötü senaryolardan biri Pera Palas'ta Geceyarısı, anlamsız bir dizi olmuş. Pera Palas’ta kalmaya korkar insan. Replikler, sözler basit, hatta oyuncular da iyi değil. Diziden aklımda kalan replik: Ahmet abe..." dedi.,

Fatih Portakal da diziyi beğenmeyen isimlerdendi. Pera Palas'ta Gece Yarısı'nı izleyen Portakal sosyal medyada düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar