MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan'dan uçak eleştirilerine cevap: Hadi len ordan

Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağına bindiği için kendisini eleştirenlere cevap verdi.

Ahmet Hakan'dan uçak eleştirilerine cevap: Hadi len ordan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Zirve Toplantısı'na katılmak ve resmî temaslarda bulunmak üzere Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’ya gitmişti. Erdoğan, Bosna Hersek’teki temaslarının ardından Ankara’ya dönüşünde uçakta bulunan basın mensuplarıyla sohbet edip fotoğraf çekilmişti.

Fotoğrafta, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da yer almıştı. Ancak, Ahmet Hakan, bundan üç yıl önce “Dönmek üzerine bir manifesto” başlıklı bir köşe kaleme almış ve “Tayyip Erdoğan’ın ya da Ahmet Davutoğlu’nun uçağına asla ve kata binmeyeceğim” demişti.

AHMET HAKAN'DAN CEVAP GELDİ

Ahmet Hakan'ın 3 yıl önce yazdığı yazının aksi yönünde hareket edip uçağa binmesi eleştirileri de beraberinde getirirken, Hakan, bugünkü köşesinde konuyla ilgili olarak söz konusu eleştirilere bir yanıt verdi.

Uçakta verilen fotoğraftan sonra bir kıyametin koparıldığını ifade eden Hakan, "Taraftarlarından herhangi biri uçağa davet edilse 'Cumhurbaşkanı çok müthiş bir açılım yaptı' diye yorumlayacak ne kadar gazeteci ve siyasetçi varsa, uçağa davet edilen ben olunca... 'Yalaka' falan diye hakaretler yağdırıyor. Ben de ne yapıyorum? Tabii ki 'Hadi len oradan' deyip de geçiyorum" diye belirtti.

3 yıl önce yazdığı yazıya da değinen Ahmet Hakan o zamandan bu zaman geçenleri sıraladı ve "Davutoğlu başbakanlığı bırakmış, Binali Yıldırım başbakan olmuş, 15 Temmuz yaşanmış, referandum yapılmış, yeni sisteme geçilmiş, AK Parti ile MHP ittifak yapmış falan..." dedi.

Kendisini eleştirenlerin illaki bir taraf seçmesini bekleyenler olduğuna dikkat çeken Ahmet Hakan yazısını "Her şeye rağmen sonuna kadar arada kalmaya devam!" diyerek bitirdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar