GÜNDEM

Ahmet Hakan'dan Teoman Sancar'a yerinde soru: Madem şantaj var neden istifa ettin?

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, CHP'nin şantajcılara boyun eğdiğini söyleyen Teoman Sancar'a "Madem şantaj var neden istifa ettin?" diye sordu.

Ahmet Hakan'dan Teoman Sancar'a yerinde soru: Madem şantaj var neden istifa ettin?

Teoman Sancar'ın geciken açıklamalarını değerlendiren Ahmet Hakan, Sancar'ın açıklamanın gecikmesini, istifa etmeyi kabul etmesini, bu zamana kadar karşı koymamasını "Neden, Neden, Neden" sorusuyla karşıladı.

İşte Hakan'ın yazısındaki ilgili bölüm:

Şantaja maruz kaldığı ortaya çıkan CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, açıklamalar yapmaya başladı.
Söyledikleri şunlar:

*

“CHP Genel Merkezi’yle ilişkili bazı kişiler, ‘Elimizde görüntülerin var’ dediler. Var dedikleri görüntüleri izlememe izin vermediler. İstifa mektubum bile hazırlanmıştı. Bir şantajcıya inanıp partim beni harcadı. Ne taciz ne tecavüz ne eşcinsellik ne de ihale yolsuzluğu... Hiçbirinin içinde yokum.”https://www.gazeteoku.com/yazar/ahmet-hakan/neden-teoman-sancar-neden/866104

Çok net bir açıklama bu.

Meydan okuyor Teoman Bey.

Ayrıca kendinden de çok emin.

*

İyi, güzel ama işin tam bu noktasında kocaman kocaman soru işaretleri belirmiyor mu?

*

Madem öyle...

NEDEN istifa ettiniz Teoman Bey? NEDEN sizin için hazırlandığını söylediğiniz istifa mektubunu çöp sepetine basket yapmadınız? NEDEN razı oldunuz istifaya? NEDEN “Siz nasıl olur da beni istifaya zorlarsınız?” diye çıkışmadınız? NEDEN anında kamuoyuna “Partim şantajcılara uyup beni istifaya zorluyor” diye haykırmadınız? NEDEN kuzu kuzu istifaya razı oldunuz? NEDEN “Ben istifa etmiyorum, siz atın” demediniz?

*

NEDEN? NEDEN? NEDEN?

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar