GÜNDEM

Ahmet Hakan'dan 'tadilat' yazısı

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, dünkü köşesinde yaptığı bir yorumun 'yok sayılmasını' istedi ve "Jüri, yazının o bölümünü dikkate almasın" ifadesini kullandı.

Ahmet Hakan'dan 'tadilat' yazısı

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, dün köşesinde yayınladığı yazısının "Bazen ben de böyle oluyorum" kısmında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu haftaki grup konuşmasında anlaşılamayan “Çakalların bulunduğu yerde kimse bize bir şey söyleyemez" sözleri için bugünkü köşesinde bir 'tadilat' yazısı yayınladı. Hakan, şunları kaydetti:

"Dünkü yazımda... Kemal Kılıçdaroğlu’nun Alaattin Çakıcı’ya cevap olarak... “Çakalların bulunduğu yerde kimse bize bir şey söyleyemez” dediğini aktarmış. Ardından da neyi murat ettiği zerre kadar anlaşılmayan bu cümleyle birazcık kafa bulmuştum. Bir arkadaşım... “Tamam. Haklısın. Kılıçdaroğlu’nun ne dediği anlaşılmıyor. Doğru. Ama bu derece vahim bir olay ortadayken senin bu cümleyle kafa bulman yakışıksız kaçmıyor mu?” dedi. Düşündüm. Uyarı doğruydu. Son derece haklıydı arkadaşım. Olayın vahametini göz önünde bulundurarak kafa bulma çabası içine girmemeliydim. Dünkü yazımın kafa bulma bölümü kayıtlardan çıksın. Jüri, yazının o bölümünü dikkate almasın."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum