GÜNDEM

Ahmet Hakan'dan okkalı cevap: ‘Bik bik’ yapmak için 120 saat bekle aslanım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yabancı medya mensupları ile buluşmasına değinen Ahmet Hakan, harekata ara verilmesini geri adım olarak algılayanlara okkalı bir cevap verdi.

Ahmet Hakan'dan okkalı cevap: ‘Bik bik’ yapmak için 120 saat bekle aslanım

Barış Pınarı Harekatı'na 120 saat ara verildi. Anlaşmaya göre terör unsurları geri çekilecek ve silahsız bir şekilde güvenli bölge oluşturulacak. Geri çekilme gerçekleşmezse harekat kaldığı yerden daha kararlı devam edecek.

Bu anlaşmayı geri adım olarak yorumlayanlar çıktı. Ama Ahmet Hakan'dan okkalı bir cevap geldi. Hakan, "Bik bik etmeden bir 120 saat bekleyin" diyerek bu algıya en doğru cevabı verdi. 

İşte Ahmet Hakan'ın yazısındaki o ifadeler:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üstelik yabancı gazetecilerin huzurunda şu iki noktanın altını kalın kalın çizdi:
- BİRİNCİ NOKTA: “Amerika, 120 saatlik sürenin sona erdiği salı akşamına kadar bize verdiği sözleri tutabilirse güvenli bölge konusu çözülmüş olacaktır”.

*

- İKİNCİ NOKTA: “Bu söz yerine getirilmezse 120’nci saatin sona erdiği dakika Barış Pınarı harekâtı kaldığı yerden çok daha kararlı bir şekilde devam edecektir”.

*

120 saatin sonunda...

Amerika sözünde durursa...

Sahada askeri mücadeleye gerek kalmadan Türkiye’nin amacı gerçekleşmiş olacak.

*

120 saatin sonunda...

Amerika sözünde durmazsa...

Geliyor yine harekât...

*

 “Ateşkes yaptılar! Geri vitese taktılar! Amerika’ya boyun eğdiler! Geri çekilerek zafer kazandık diyorlar!” falan diye bik bik yapıp ortalığı velveleye veren tiplere sesleniyorum:

*

 “Bik bik” yapmak için 120 saat bekleyin koçlar!

Yoksa...

Size yine hüsran, size yine kara günler, size yine mahcubiyet falan düşecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar