GÜNDEM

Ahmet Hakan'dan Nevşin Mengü'ye destek, siyasilere tavsiyeler!..

Ahmet Hakan önce Ali Bulaç, Ahmet turan Alkan ve Şahin Alpay'a, sonra da Burhan Kuzu ile tartışan NEvşin Mengü'ye destek attı... Sonra da siyasilere, katılacakları programlarla ilgili tavsiyelerde (!) bulundu...

Ahmet Hakan'dan Nevşin Mengü'ye destek, siyasilere tavsiyeler!..

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde "FETÖ Darbesi" davasında haklarında 3'er kez "ağırlaştırılmış müebbet hapis" cezası istenen Ali Bulaç, Ahmet Turan Alkan ve Şahin Alpay'a yönelik suçlamalara inanmadığını açıkladı...

Köşesinin bir bölümünde CNN Türk ekranlarında AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu ile Nevşin Mengü arasındaki tartışmada Nevşin Mengü'ye destek atan Ahmet Hakan, bu tartışma üzerinden "gerçek gazeteciler"in karşısına çıkacak siyasilere tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi!..

Kendisinin gerçek gazeteci mi olup olmadığına değinmeden...

Hakan köşesinin son bölümünde de Fehmi Koru-Abdullah Gül ve Yükrü Karatepe'nin gençlik fotoğrafı üzerinden Fehmi Koru'nun gençliğindeki fit halini iğneledi...

İşte Ahmet Hakan'ın ilgili yazıları: 

ALİ BULAÇ, AHMET TURAN ALKAN, ŞAHİN ALPAY

BU üç yazarın...

- Bilerek ve isteyerek darbeci bir yapının destekçisi olabileceklerine...

- FETÖ yapılanmasının hiyerarşik yapısı içinde yer alabileceklerine...

- 15 Temmuz gibi bir kalkışmaya destek verebileceklerine...

Asla ve kata inanmıyorum.

HAKİKİ GAZETECİLERİN KARŞISINA ÇIKACAK SİYASETÇİLERE 5 TAVSİYE

- BİR: “Sor kardeşim sor, istediğin soruyu sor” rahatlığında değilseniz... Hakiki gazetecilerin karşısına çıkmayın... Başka gazetecilerin karşısına çıkın ki onlardan çok var.

*

- İKİ: Soruyu beğenmediğinizde hemen gerilmeyin, hemen huysuzlaşmayın... İzleyenler aptal değil... Sizin aslında şöyle okkalı bir cevap bulamadığınızı hemen çakarlar.

*

- ÜÇ: Hakiki gazetecinin karşısında rezil de olabilirsiniz, vezir de... Bu tamamen size bağlı... Vezir olduğunuzda kendinizi tebrik edip rezil olduğunuzda gazeteciyi hedef almayın.

*

- DÖRT: İyi bir siyasetçi, ancak ve ancak hakiki gazeteciler karşısında performansını zirveye taşıma imkânı bulur... Eğer amacınız bir yıldız gibi parlamaksa... Hakiki gazetecilerin karşısına çıkmayı tercih edin.

*

- BEŞ: Sorulan her soruyu “Bu soruyu sorduğunuz için çok teşekkürler, bana bu konuyu açıklama fırsatı verdiniz” diye karşılama olgunluğunda değilseniz... Hakiki gazetecilerin karşısına çıkmayın.

BU KAREDE İLK DİKKATİMİ ÇEKENLER

- FEHMİ Abi’nin fitliği, Abdullah Bey’in sakalının gürlüğü, Şükrü Hoca’nın perçemi...

*

- Fehmi Abi’nin artistlik sakalı, Abdullah Bey’in iddiasızlığı, Şükrü Hoca’nın pantolon paçalarının İspanyol stilini bile aşması...

*

- Fehmi Abi’nin güneş gözlüğü, Abdullah Bey’in saç yoğunluğu, Şükrü Hoca’nın Rus romanından fırlamış gibi hali...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum