GÜNDEM

Ahmet Hakan'dan "Kafalarına sıkacağız" tepkisi! "Çok ama çok büyük bir faciadır"

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu'nun Sezen Aksu için, "Şehitlerimize asla laf söyletmeyiz, laf söyleyenlerin dillerini keseceğiz, beyinlerine sıkacağız" açıklamasını eleştirdi.

Ahmet Hakan'dan "Kafalarına sıkacağız" tepkisi! "Çok ama çok büyük bir faciadır"

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, 2017'deki şarkısı nedeniyle çok sert eleştirilerin muhattabı olan Sezen Aksu hakkında suç duyurusunda bulunduktan sonra "Şehitlerimize laf söyletmeyiz, laf söyleyenlerin dillerini keseceğiz, beyinlerine sıkacağız" diye açıklama yapan 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu'na sert çıktı.

Hakan, şunları ifade etti:

"Adında '15 Temmuz' bulunan bir grubun basın açıklamasına rastladım sosyal medyada. İktidar yanlısı bir grup bu. 'Kafalarına sıkacağız' diyorlar yaptıkları basın açıklamasında. Bu sözü duyar duymaz... Ben de herkes gibi irkildim.

Hangi gerekçeye yaslanırsa yaslansın... Hangi bağlamda söylenirse söylensin... Hangi kesime yönelirse yönelsin... Bir hukuk devletinde yapılan bir basın açıklamasında... 'Kafalarına sıkacağız' diye bir cümlenin yer alması, çok ama çok büyük bir faciadır." 

Ahmet Hakan'ın yazısının tamamı için tıklayın!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar