GÜNCEL

Ahmet Hakan'dan İmamoğlu'na soruşturma eleştirisi: Dezenfektan meselesinin kaymağını yemek istiyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, belediyeye dezenfektan alımı hakkında inceleme başlatılmıştı. Konuya dair tartışmalar sürerken, Ahmet Hakan'dan İmamoğlu'na soruşturma eleştirisi geldi. Hakan, 'Eli arkaya bağlama olayının kaymağını yiyen İmamoğlu, şimdi de dezenfektan meselesinin kaymağını yemek istiyor' dedi.

Ahmet Hakan'dan İmamoğlu'na soruşturma eleştirisi: Dezenfektan meselesinin kaymağını yemek istiyor

stanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fatih Sultan Mehmet'in türbesinin dışında elini arkaya bağlayarak yürümesi, görevden alınan belediye başkanlarıyla görüşmesinin ön inceleme konusu yapılmasının ardından, hakkında bir yeni inceleme daha başlatılmıştı. İçişleri Bakanlığı'nın yeni inceleme konusu dezenfektan alımında devletin zarara uğratıldığı iddiası olmuştu. Konuya dair tartışmalar sürerken, Ahmet Hakan'dan İmamoğlu'na soruşturma eleştirisi geldi. Hakan, 'Eli arkaya bağlama olayının kaymağını yiyen İmamoğlu, şimdi de dezenfektan meselesinin kaymağını yemek istiyor' dedi. 

İşte o yazı... 

Eli arkaya bağlama olayının kaymağını yiyen İmamoğlu, şimdi de dezenfektan meselesinin kaymağını yemek istiyor.

*

Taaaa pandeminin en başında açılan bir dezenfektan soruşturmasının, küt diye İmamoğlu yanlısı bir gazetenin manşetine taşınmasının başka ne anlamı olabilir?

*

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar