GÜNCEL

Ahmet Hakan’dan dikkat çeken Elif Çakır yazısı! ‘Gideceğini gördü diyenlere…’

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Karar yazarı Elif Çakır'ın başörtüsünü çıkarmasıyla başlayan tartışmaları ele alan dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Ahmet Hakan’dan dikkat çeken Elif Çakır yazısı! ‘Gideceğini gördü diyenlere…’

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde Karar yazarı Elif Çakır'ın başörtüsünü çıkarmasıyla başlayan tartışmalara ilişkin düşüncelerini yazdı. “‘İktidarın gideceğini gördü’ diyenlere hatırlatayım” ifadelerini kullanan Hakan, “Elif Çakır, uzun süredir iktidar karşıtı ve Millet İttifakı’nın yılmaz savunucusu” dedi.Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde Karar yazarı Elif Çakır'ın başörtüsünü çıkarmasıyla başlayan tartışmalara ilişkin düşüncelerini yazdı. “‘İktidarın gideceğini gördü’ diyenlere hatırlatayım” ifadelerini kullanan Hakan, “Elif Çakır, uzun süredir iktidar karşıtı ve Millet İttifakı’nın yılmaz savunucusu” dedi.

İşte o yazı...

“Başı örtmek de kişisel bir tercihtir, başı açmak da...

Bu türden kişisel tercihlerle uğraşılmaz, bu türden kişisel tercihler mesele edilmez, bu türden kişisel tercihler üzerinden hüküm bina edilmez.


Peki ya ne yapılır? Hiçbir şey yapılmaz. Ha sen ille de bir şey mi yapmak istiyorsun? O zaman saygı duymayı denemelisin.

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar