GÜNDEM

Ahmet Hakan'dan DHA'ya geçen ekibe övgü dolu veda yazısı!

Ahmet Hakan, Hürriyet gazetesinin haber masasındaki görev değişikliğini ve gazetedeki yeni anlayışı okurlarıyla paylaştı. Ahmet Hakan, DHA'ya geçen Hürriyet İstihbarat Müdürü Celal Korkut ve yardımcısı Bülent Ovacık için veda yazısı kaleme aldı.

Ahmet Hakan'dan  DHA'ya geçen ekibe övgü dolu veda yazısı!

Geçen hafta Hürriyet gazetesinin haber masasında çeşitli değişiklikler olmuş, taşlar yerinden oynamıştı.  Gazetenin  uzun yıllırdan istihbarat servisinin başındaki isim olan Celal Korkut, anı gruptaki DHA'nın Genel Müdürlüğü'ne geçmişti. Ardından da Hürriyet'te yıllarca birlikte görev yapan iki isim Bülent Ovacık ve Ömer Erbil de DHA'da Celal Korkut'un yardımcısı olarak göreve başlamıştı. 

Ahmet Hakan, bugün okurlarıyla gazetedeki değişimi paylaştı. Hakan, DHA'ya geçen ekip hakkında övgü dolu sözler içeren bir yazısını kaleme aldı.  Hakan, Celal Korkut'un gidişine "Bizim için büyük kayıp" yorumunu yaptı. 

İşte o yazı... 

Hürriyet İstihbarat Servisi’nin efsane yöneticisi Celal Korkut ve yardımcısı Bülent Ovacık, Demirören Haber Ajansı’na transfer oldu.Haber aşkıyla yanıp tutuşan, çalışkanlığıyla göz dolduran, doğru ve tarafsız haber için çabalayan bir isimdir Celal Korkut. Hürriyet’e on yıllarını verdi. Eskilere de sevdirdi kendisini, yenilere de...

Gazetecilik piyasasında ender görülen “insani yönleri gelişmişlik”, Celal Korkut’ta zirve yapmıştır. Kendisinin gidişi bizim için büyük kayıp, Demirören Haber Ajansı için büyük kazançtır.

Tek tesellimiz Demirören Haber Ajansı’na getireceği yepyeni bakış açısı ve yepyeni soluk olacaktır. Hem Celal Korkut’un hem de Celal Korkut mektebinden gelen iyi gazeteci Bülent Ovacık’ın yolu açık olsun.

Hürriyet İstihbarat Servisi’nin başına ise... 25 yıldır Hürriyet’e emek ve katkı sunan, Hürriyet’in her kademesinde görev yapmış değerli çalışma arkadaşımız Eyüp Serbest geldi. Hürriyet geleneğini en iyi bilen isimlerden olan Eyüp Serbest’in bu görevi başarıyla sürdüreceğine inancımız tam.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar