GÜNDEM

Ahmet Hakan'dan Davutoğlu'na: Bu çocuğu çok mu aradınız?

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, diploma açıklaması ile gündeme gelen Gelecek Partisi üyesi İsmail Günaçar'a ve Davutoğlu'na sert sözlerle yüklendi.

Ahmet Hakan'dan Davutoğlu'na: Bu çocuğu çok mu aradınız?

Diploma çıkışıyla gündeme gelen ve eleştirilerin odağında yer alan İsmail Günaçar'a bir tepki de Ahmet Hakan'dan geldi. 

Işte o sözler: 

YAV HE HE İSMAİL!

KENDİSİNE “Davutoğlu ile Erdoğan arasında ne fark var” diye sorulunca “Davutoğlu’nun en azından diploması var” diye cevap veren Davutoğlu’nun partisinin kurucusu İsmail Günaçar şöyle demiş: * “Diploma kelimesiyle Sayın Cumhurbaşkanı’nı kastetmedim. Söylediklerim bağlamından koparıldı. Linç edildim”. *

İsmail için hazırladığım lafları sıralıyorum: * Kurduğun cümle tek cümle... Ne bağlamı, ne koparması be İSMAİL? Madem “Erdoğan’ın diploması yok” sözünün arkasında duramayacaktın, o lafı niye ettin İSMAİL? Siyasete girdiğin ilk günden böyle yaparsan bunun gerisi nasıl gelir İSMAİL? Geri vites yaparken bile burnundan kıl aldırmamayı Amerikan mekteplerinde mi öğrendin İSMAİL?

* Bu arada Ahmet Davutoğlu’na da bir şey söylemeden geçemeyeceğim: Bu İsmail’i çok mu aradınız Sayın Davutoğlu?

İKTİDAR YANLILARININ DAVUTOĞLU/BABACAN STRATEJİSİ ÇOK YANLIŞ Sanki bir telaşları varmış gibi bir izlenim veriyorlar. Oysa telaşları olsa bile böyle bir izlenim vermemeleri gerekir. * Her halleriyle olayı gereğinden çok ama çok fazla ciddiye alıyorlarmış gibi bir görüntü sergiliyorlar. Tam tersini yapmaları şart! Konvansiyonel medyalarında yer vermiyorlar. Hiç görmemek, durup dururken bir gizem ve bir ilgiye yol açar ki sonuçta bu oluyor. * Sıkılmış yumruklar, öfkeli çıkışlar, hain sesleri falan... Bütün bunlar Babacan/Davutoğlu cephesine “biz neymişiz be” dedirtir. Dedirtiyor da nitekim.

   

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar