GÜNDEM

Ahmet Hakan'dan CHP'li Özkan'a: Tuncay! Ben senin düşmanın değilim

Hürriyet gazetes, yazarı Ahmet Hakan, Tuncay Özkan'ın yayınladığı bir bildiride “Tuncay Özkan! Hahahaha!” başlıklı yazısı için "Bakın, bakın! Bana oy vermediniz. Beni delege seçmediniz. Bana çizik attınız. Düşmanlarımız bana nasıl da gülüyor" dediğini

Ahmet Hakan'dan CHP'li Özkan'a: Tuncay! Ben senin düşmanın değilim

Hürriyet gazetes, yazarı Ahmet Hakan, Tuncay Özkan'ın yayınladığı bir bildiride “Tuncay Özkan! Hahahaha!” başlıklı yazısı için "Bakın, bakın! Bana oy vermediniz. Beni delege seçmediniz. Bana çizik attınız. Düşmanlarımız bana nasıl da gülüyor" dediğini söyleyerek, Tuncay Özkan'a seslendiği bir yazı kaleme aldı. Hakan, "Tuncay! Ben senin düşmanın değilim. Hatta dostun bile sayılabilirim" dedi:

Oradaki gülüşüm, bir düşman gülüşü değil. Nedenini kısaca özetleyeyim: Bir siyasi partiye, tarihte görülebilecek en kötü kararı aldırdın sen. Partine yer veren bir televizyon kanalını boykot ettirdin. “Bize oyun oynuyorlar, bize kumpas kuruyorlar” falan diye bahanelere sığınarak yaptın bunu. Yahu canlı yayınlanan programlar bunlar. Gönderirsin en kuvvetli temsilcini. Sana kumpas yapılıyorsa, kırarsın o kumpası... Olayı kendi lehine çevirirsin. Boykot yakışır mı bir partiye? Platformu kendi yararına kullanmak varken, o platformdan kaçmak da neyin nesi?

Ben senin bu kararı neden aldırdığını biliyordum Tuncay... Dikkat çekip gündeme gelmek ve böylece kurultayda çizik yemekten kurtulmak için aldırdın. Ama buna rağmen planın işe yaramadı ya ve yedin ya çizikleri.

CHP'NİN CNN TÜRK BOYKOTU


Ahmet Hakan'ın hatırlattığı boykot kararı 6 Şubat 2020 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan tarafından açıklanmıştı. Özkan, 3 Şubat 2020 tarihinde yapılan toplantıda CHP'ye tuzak kurulduğu kararına varıldığını, bu kapsamda CNN Türk kanalına boykot uygulanacağını ve hiçbir CHP'linin CNN Türk kanalına çıkmayacağını duyurmuştu.

3 İSİM İHRAÇ EDİLDİ

Bu açıklamadan günler sonra CNN Türk'te Başak Şengül’ün sunduğu 'Akıl Çemberi' programına katılan eski İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal, Ahmet Hakan’ın sunduğu 'Tarafsız bölge' programına katılan İrem Çiçek ve eski CHP Genel Sekreter yardımcısı ve eski İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Üç isim de CNN Türk'e çıktıkları gerekçesiyle ihraç edildi.

Gülüşüm işte onaydı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar