MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan: Yahu Ekrem Bey! Dinine imanına doğru söyleyin...

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'u sel alırken tatil yapmasını eleştirenler için "boş konuşuyorlar" sözlerine Ahmet Hakan'dan tepki geldi.

Ahmet Hakan: Yahu Ekrem Bey! Dinine imanına doğru söyleyin...

İstanbul'u sel almasıyla birlikte gözler haliyle şehrin Başkanı'nı aradı ama uzun süre bulamadı. Meğer Başkan tatildeymiş...

Neyse uzun bir aradan sonra Başkan geldi ve esnafı şöyle bir turlayıp gitti. 

Bu arada bir de açıklama yaptı, kendini "tatilde" diye eleştirenlere "boş boş konuşuyorlar" dedi. 

Hoş bir açıklama değildi...

Nitekim Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da benzer şekilde düşünmüş olacak ki bugün köşesinden bu konuyu gündeme getirip, Ekrem İmamoğlu'na yüklendi.

Kendisini eleştirenlere bu şekilde bir üslupla yaklaşmasının bu zamana kadar savunduğu tezlere ne kadar tezat olduğunu anlattı. 

Gelin hep birlikte Ahmet Hakan'ın sözlerine kulak verelim... Umarız Ekrem Başkan da kulak verir:

Yahu Ekrem Bey... 
Madem sizi eleştirenlere “Bunlar boş konuşuyor boş” diye cevap verecektiniz... Ne diye “Biz çok farklı olacağız çok... Üslubumuz çok farklı olacak... Kucaklayacağız...” falan diyerek bizi beklentiye soktunuz ki?

*

 Yahu Ekrem Bey... Madem “İstanbul’da afet oldu, İstanbul’un başkanı nerede” diye sormanın boş konuşmak olduğunu söyleyecektiniz... Ne diye sol yumruk havada “Bundan sonra herkes korkmadan, çekinmeden konuşacak” diye haykırdınız ki?

*

 Yahu Ekrem Bey... Siz daha İstanbul’a belediye başkanı olabilmişken... En küçük bir haklı eleştiride “Boş konuşmayın” falan diye racon keserseniz... Koca ülkeyi yönetecek gücünüz olsa... Bugünleri aratır mıydınız, aratmaz mıydınız? Dininize imanınıza doğru söyleyin.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar