MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan: Üfürmedir dedim ama doğruymuş

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki sel felaketinin ardından tekrar Bodrum'a dönmesini köşesine taşıdı.

Ahmet Hakan: Üfürmedir dedim ama doğruymuş

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki sel felaketi sırasında Bodrum'da tatilde olduğu için eleştirilmiş sonra İstanbul'a gelmiş ama tekrar Bodrum'a geri dönmüştü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın bu Bodrum aşkı Ahmet Hakan'ın diline dolandı.

Ahmet Hakan, İmamoğlu'nun Bodrum'a geri döndüğü haberlerini duyunca şöyle demiş:“Yok canım... Yalan haberdir bu... Üfürmedir... O kadar da değildir... Palavradır... AK Partililerin uydurmasıdır... Trollerin kampanyasıdır...”

Fakat Ekrem Bey'in bir buçuk günlük İstanbul mesaisinin hemen ardından Bodrum’daki tatiline koştuğu haberlerinin doğru olduğunu öğrenmiş. 

Ahmet Hakan'ın bu olaya verilen tepkilere bakarak yaptığı yorum ise şöyle:

Umutlarını Ekrem Bey’e bağlamış olan, Ekrem Bey’e tek harf bile söylenmesi karşısında deliye dönen, Ekrem Bey’in gülüşüne bile kurban olacaklarını haykıran tipler bile...

“Biri Ekrem başkanımıza büyü mü yaptı acaba? Bu gidiş gidiş değil... Ekrem başkanımızın kendisine gelmesi şart... Bu ne tatil aşkı böyle... Madem Bodrum’a bu kadar meraklıydı Bodrum’a belediye başkanı olsaydı...” falan demeye başlamış durumdalar.

*

Size bir şey söyleyeyim mi? Bitirecekse işte bu hayal kırıklığı bitirecek Ekrem Bey’i.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar