GÜNDEM

Ahmet Hakan: ‘Tutuklansın’ diye kampanya yapmak acayip işe yarıyor

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, kendisine emanet edilen köpeğe tecavüz edip ölümüne sebep olan Volkan Uzun’un, serbest bırakılmasının ardından sosyal medyadaki tepkiler üzerine tutuklanmasını hatırlattığı bugünkü köşesinde sosyal medyanın suçlunun tutuklanması noktasında işe yaradığını ifade etti.

Ahmet Hakan: ‘Tutuklansın’ diye kampanya yapmak acayip işe yarıyor

Ankara’da yaşayan Volkan Uzun isimli şahıs, kendisine emanet edilen köpeğe tecavüz etmiş ve köpeğin ölümüne sebep olmuştu. Uzun, işlediği suçtan dolayı gözaltına alınmış ancak serbest bırakılmıştı. Sosyal medya üzerinden gelen tepkiler sonunda da Uzun, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da bugün kaleme aldığı yazısında yaşanan olayı hatırlatıp sözlerine şu şekilde devam etti “Millet, sosyal medyada şahsın tutuklanması için dün büyük bir kampanya yaptı.“Tutuklansın” denildi, başka da bir şey denmedi.Yerden göğe kadar hak verdiğim bir kampanyaydı bu.Bu şahıs... Hem kendisine emanet edilen köpeğe tecavüz edip de öldürdüğü için... Hem de yaptığı bu eylemle toplum için potansiyel bir tehdit oluşturduğu için...Tutuklanmalıydı.Nitekim öyle de oldu. Dün akşama doğru şahıs tutuklandı.*

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar