GÜNCEL

Ahmet Hakan, Susamam rapinin öncü ismi Şanışer'in tweetini köşesine taşıdı

Susamam isimli rap şarkı ile gündeme bomba gibi düşen ve köşe yazarlarının ciddi eleştirilerine maruz kalan rapçi Şanışer, hakkında ortaya atılan FETÖ'cü iddialarına twitter üzerinden cevap verdi. Hakkındaki iddialara "puhahahaha" şeklinde cevap veren Şanışer'in bu paylaşımını Ahmet Hakan "efsane kapak" diyerek köşesine taşıdı.

Ahmet Hakan, Susamam rapinin öncü ismi Şanışer'in tweetini köşesine taşıdı

Ahmet Hakan, köşesine taşıdığı farklı konularla biliniyor. Birçok konuya kısa ve öz şekilde yorumlar yaptığı yazılarına alışkınız. Bazen tam onikiden vuruyor bazen de bu kadarı da olmaz dedirtiyor. 

Bugünkü köşesine Susamam şarkısı ile gündeme oturan Şanışer'in tweetini taşıyan Hakan, "puhahahahaha" şeklindeki paylaşımı "efsane kapak" olarak yorumluyor. 

Şanışer ve diğer rap sanatçılarının yaptığı Susamam şarkısı desteklenebilir, klipte yer alan rapçilerin çoğunun sabıkalı olmasına rağmen muhalif bir şarkı olması nedeniyle destekleyenler olacaktır. 

Fakat, Şanışer'in yaptığı paylaşım, hakkındaki iddialara karşı sosyal medya dilinde yaygın kullanılan basit bir dil iken, Ahmet Hakan'ın "efsane kapak" diyerek köşesine taşıması "sen de mi Ahmet Hakan" dedirtecek cinsten.

Bakın Ahmet Hakan hangi paylaşımı nasıl abartarak veriyor...

UZUN süredir şöyle okkalı bir kapakla karşılaşmamıştık.

*

“Susamam” adlı rap şarkısı var ya...

Hani epey tartışılan...

İşte o şarkının öncülerinden Şanışer’in attığı şu tweet, epeydir eksikliğini ve özlemini çektiğimiz “efsane kapaklar” serisinin ilk 10’una girer:

ahmet hakan

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar