POLEMİK

Ahmet Hakan sosyal medyayı bu kez tersten salladı!

Ahmet Hakan'ın "7 Belediye başkanı daha istifa edecek" haberinden bir gün sonra çark etmesi, sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Ahmet Hakan sosyal medyayı bu kez tersten salladı!

Kanal D Ankara Muhabiri muhabiri Seçil Özer, önceki gün Kanal D Ana Haber'de, Ahmet Hakan'a 7 belediye başkanının daha istifasının istendiğine dair iddiayı ortaya attı.

Ahmet Hakan da bu iddianın üzerine gitti ve muhabirinin Melih Gökçek haberinde olduğu gibi bu iddiasında da haklı çıkacağını savundu.

Ancak Seçil Özer kaynaklı bu haberin AK Parti kulisleri tarafından yalanlanması üzerine, Ahmet Hakan dün geceki bültendeki ifadelerinin yanlış yorumlandığın savundu!

Seçil Özer de o sözleri Kanal D ekranında düzelterek, paylaştığı isimlerin sadece kulislerde konuşulan isimlerden ibaret olduğunu vurguladı ve yakın zamanda istifası istenecek bir belediye başkanı olmadığını belirtti.

Ahmet Hakan ve Seçil Özer'in bir gün önceki haberlerinden çark etmesinin ardından Twitter'da #çarkçıAhmetHakan başlıklı hashtag açıldı ve binlerce yorum yapıldı.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR:

#ÇarkçıAhmetHakan
Ahmet Hakan "7 belediye başkanı istifa ediyor" dedikodusunda çark etti!

Anlamsız twitlere bakıldığında AKP'nin Ahmet Hakan'a twitter operasyonu yaptığı görülüyor.

@mBurakGultekin
#ÇarkçıAhmetHakan kıvırmada Kılıçdaroğlu ile yarışıyor

 @musa_baglan 
#ÇarkçıAhmetHakan çark etmiş ama bencede daha çok belediye başkanı istifa etmeli partiyle değil yaptıkları ve yapacaklariyla oy almali

@seslielestiri  
#ÇarkçıAhmetHakan yine şaşırtmadı. bir gün konuştuğunu ertesi gün yalanlıyor.

@AlpTr34 
#ÇarkçıAhmetHakan bu adam kaygan zeminde duruyor galiba sürekli yalpalıyor...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar