MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan: Şirin Payzın'la bana kıymayın!

Kendi programındaki yumruklu kavga, Şirin Payzın'ın programında Karar yazarının "küçük çocuklarla dini nikah" skandalları sonrası Ahmet Hakan savunmaya geçti.

Ahmet Hakan: Şirin Payzın'la bana kıymayın!

Televizyon ekranlarında reyting almak için bugüne kadar pekçok kepazeliğe imza atıldı, pekçok iğrençliğin toplumun üzerine boca edilmesine çanak tutuldu ya da sessiz kalındı.

İşte bu durum, hem kamoyunun hem de meslek içi sağduyulu kesimlerden teki gördü, görmeye devam ediyor...

Geçen hafta CNN Türk ekranlarında peş peşe iki büyük skandal yaşandı...

Önce Ahmet Hakan'ın programında AK Partili Ayhan Oğan ile CHP'li Aykut Edoğdu önce birlirlerine en ağır hakaretleri etti, sonra masaları yumruklayıp cam masaları kırdı ardından da birbirlerinin üzerine yürüdüler... Yumrukların konuşturulmasına ramak kalmıştı...

Program yönetimindeki performansı nedeniyle Ahmet Hakan başta Gazeteciler.Com'un usta kalemi Yakup Murat olmak üzere pekçok meslek büyüğü tarafından eleştirildi. 

Şirin Payzın da, proramında "çocuklar dini nikahla evlendirilebilir" diyen Karar gazetesi yazarı Vahdettin İnce'ye hak ettiği müdahaleyi yapamadığı, program sonra twitterden tepki göstermekle yetindiği için eleştirilerin odağında kaldı.

İşte tüm bu durum üzerine Ahmet Hakan'dan bugün "Bizi kıymayın" tadında bir yazı geldi... İşte o yazı:

MODARATÖRLERE KIYMAYIN EFENDİLER

Moderatörler de tıpkı sizin gibi bazen sıkılmaktadırlar... Onları kendinizden ayırmayın efendiler!

*

- Moderatörler de tıpkı sizin gibi çokça kıl, gıcık ve ifrit olmaktadırlar... Onları düşman belleyip ekranlara kül tablası ya da terlik fırlatmayın efendiler!

*

- Moderatörler de tıpkı sizin gibi bazen “bu adam ne konuşuyor böyle değişik değişik” diye iç geçirmektedirler... Onları namlunun ucuna koymayın efendiler!

*

- Moderatörler de tıpkı sizin gibi kimin nasıl saçmalayacağını önceden bilememektedirler... Onlara “bu saçmayı niye çıkardın” demeyin efendiler!

*

- Moderatörler de tıpkı sizin gibi bin türlü sıkıntının, gailenin, lüzumsuzluğun içinde debelenmektedirler... Onları biraz anlamaya çalışın efendiler!

 *

- Moderatörler de tıpkı sizin gibi bazı şeyleri asla ve kata duymak istememektedirler... Onları kategorize etmeyin efendiler!

*

- Moderatörler de bir ananın kuzusu, bir duyarlılığın abidesi, bir pişmanlığın dışavurumudurlar... Onlara kıymayın efendiler

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar