GÜNCEL

Ahmet Hakan, Şeyma Subaşı'yı hedef aldı: Firavunlar mezarında ters dönüyor yahu!

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bu kez de sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'yı hedef aldı. Leyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi özel jet bulamayınca, tüm yol uçağının biletlerini satın alarak uçağı kapatmıştı. Şeyma Subaşı'da bununla ilgili hava atan paylaşımlar yapınca Hakan'ın diline düştü. Hürriyet yazarı, 'Firavunlar mezarlarında ters dönüyor yahu!' diyerek tepki gösterdi.

Ahmet Hakan, Şeyma Subaşı'yı hedef aldı: Firavunlar mezarında ters dönüyor yahu!

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bu kez de sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'yı hedef aldı. Leyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi özel jet bulamayınca, tüm yol uçağının biletlerini satın alarak uçağı kapatmıştı. Şeyma Subaşı'da bununla ilgili hava atan paylaşımlar yapınca Hakan'ın diline düştü. Hürriyet yazarı, 'Var ya...Kleopatra bile...Mısır’ın ekmeğini bu kadar yememiştir.Firavunlar mezarlarında ters dönüyor yahu!' diyerek tepki gösterdi. 

İşte o yazı... 

OLAY şu:

*

Mısırlı sevgilisi, Şeyma için özel jet kiralayacakmış. Kiralık özel jet bulamamış. Bunun üzerine yolcu uçağının bütün biletlerini satın alarak yolcu uçağını kapatmış. Şeyma da bununla hava atan paylaşımlar yapmış.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar