GÜNDEM

Ahmet Hakan Selahattin Demirtaş'ın o açıklamasına anlam veremedi

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Selahattin Demirtaş'ın tiyatro fotoğrafına yönelik tepkilere Ahmet Kaya’ya fırlatılan çatal kaşık olayını hatırlarak cevap vermesini eleştirdi. Hakan, "Çatal, bıçak fırlatmakla bunun ne ilgisi var?' diye sordu.

Ahmet Hakan Selahattin Demirtaş'ın o açıklamasına anlam veremedi

“Devran” oyununa gelen tepkileri Ahmet Kaya’nın sahnede linç edilmesine benzeten Demirtaş, “Fırlattığınız çatal bıçaklar artık bizi yaralamıyor. Birlikte olmak için, yan yana durmak için daha fazla cesaretlendiriyor, güç veriyor, moral veriyor" dedi.

"Hem Ahmet Kaya’ya çatal bıçak fırlatanlara aşırı tepki göstermek, hem de meşhur tiyatro fotoğrafını kibarca eleştirmek mümkün." diyen Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Demirtaş'ın bu açıklamasının her türlü eleştirinin önüne geçme çabasından başka bir şey olmadığını söyledi.

ÇATAL KAŞIK FIRLATMAKLA BUNUN NE İLGİSİ VAR?

SELAHATTİN Demirtaş meşhur tiyatro fotoğrafına yönelik tepkileri, Ahmet Kaya’ya fırlatılan çatal kaşık olayıyla bir tutmuş.

*

Oysa...

Hem Ahmet Kaya’ya çatal bıçak fırlatanlara aşırı tepki göstermek, hem de meşhur tiyatro fotoğrafını kibarca eleştirmek mümkün.

*

Gelen, gelecek ve gelebilecek her türlü eleştiri karşısında...

“Çatal bıçak fırlatıyorlar” demek...

Her türlü eleştirinin önüne geçme çabasından başka bir şey değil.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar