GÜNDEM

Ahmet Hakan: Ozan Güven'i koruma kanunu mu var?

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Ozan Güven’in, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddialarına köşesinde detaylıca yer verdi ve Ozan Güven’e yeteri kadar tepki verilmemesinin nedenlerini sordu.

Ahmet Hakan: Ozan Güven'i koruma kanunu mu var?

Ozan Güven’in, sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiaları konuşulmaya devam ediyor. Birçok ünlüden Deniz Bulutsuz’a destek mesajları geldi.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan da bugünkü köşesinde konuyu iki gündür gündeminde tutmasının nedenlerini açıkladı. Ozan Güven’e karşı bir önyargı, düşmanlık, husumet  ve antipatisinin olmadığını ifade eden Ahmet Hakan:" Hatta sanatını belli bir düzeyin üzerinde bulduğumu bile söyleyebilirim.Ama ekranlarda izlerken ayıpladığım, yadırgadığım, kendisine yakıştıramadığım görüntüleri de yok değildi hani. Alkolü azıcık fazla kaçırınca kendinden geçiyor, magazin emekçilerine ağır küfürler ediyor, magazin emekçilerinin üzerine yürüyor, ekranlarda sık sık “Tutmayın beni” görüntüleri veriyordu.Bütün bu görüntüler karşısında hep şöyle diyordum:“Yazık. Alkol ve buna bağlı ciddi bir öfke problemi var bu adamın.Yani demem o ki iki gündür konuyu bu köşenin gündeminde tutmamın nedeni;ne kişisel husumettir ne de kişisel gıcıklık. Şudur neden:Bir kadının uğradığı feci şiddet.” dedi.

Ahmet Hakan, üzerinde durulması gereken esas meselenin ise; olayla ilgili suskunluk, geçiştirme, duyarsızlık ve körlüğün olmasının nedenlerini sorgulayarak sözlerine şu şekilde devam etti:"Ozan Güven’in çevresi geniş olmasaydı, sürekli dayanışma içinde olduğu güçlü arkadaşları olmasaydı, şöhreti olmasaydı, sonuç yine böyle olur muydu? Ya da şöyle sorayım: Şiddete uğrayan Deniz Bulutsuz, en az sanatçı Sıla kadar güçlü ve şöhretli biri olsaydı; Sonuç yine böyle olur muydu?”

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar