GÜNCEL

Ahmet Hakan: Orhan Gencebay, Erdoğancı değil, Devletçi

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Orhan Gencebay'ın ''Maalesef bu art niyetliler Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar. Ben devletime saygılı biriyim'' sözlerinin eleştirilmesine tepki gösterdi. Hakan, ''Gencebay şucu bucu değil, devletçi. Daha doğrusu her zaman devleti temsil edenlerin yanında.” dedi.

Ahmet Hakan: Orhan Gencebay, Erdoğancı değil, Devletçi

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, geçtiğimiz gün Sabah gazetesine röportaj veren Orhan Gencebay'ın “Sosyal medyayı kötü niyetle kullananlar var. Bakmıyorum bile eleştirilere. Maalesef bu art niyetliler Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar. Ben devletime saygılı biriyim.” sözlerinin eleştirilmesine tepki gösterdi. Gencebay'ın sosyal medyada Erdoğancı olarak gösterilmesine de, “Gencebay şucu bucu değil, devletçi. Daha doğrusu her zaman devleti temsil edenlerin yanında.Cumhurbaşkanı Özal olduğunda da tutumu buydu, Sezer olduğunda da... Demirel başbakanken de tutumu buydu, Ecevit başbakanken de tutumu buydu...'' diyerek cevap verdi. 

İşte o yazı... 

ORHAN Gencebay, Sabah gazetesine demeç vermiş. Demiş ki:

*

“Sosyal medyayı kötü niyetle kullananlar var. Bakmıyorum bile eleştirilere. Maalesef bu art niyetliler Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar. Ben devletime saygılı biriyim.”

*

Orhan Gencebay’la siyasi konularda birkaç kez konuşmuş biri olarak kanaatim şudur:

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar