GÜNDEM

Ahmet Hakan: Ne varsa yine Atatürkçü subaylarımızda var

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugün kaleme aldığı yazısında Ergenekon ve Balyoz kumpaslarına karşı duran ve cezaevinde giren şimdi de CHP'nin İzmir Milletvekili olan Mehmet Ali Çelebi'nin, Mavi Vatan ile ilgili yaptığı konuşmada ortaya net tavır koyduğunu yazdı.

Ahmet Hakan: Ne varsa yine Atatürkçü subaylarımızda var

Türkiye Cumhuriyeti'nin, Doğu Akdeniz'deki çalışmaları devam ediyor.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan da Ergenekon ve Balyoz kumpaslarına karşı direnen ve cezaevinde yatan, şimdilerde ise CHP'den İzmir Milletvekili olarak seçilen Mehmet Ali Çelebi'yi bugünkü köşesine taşıdı. 

Çelebi'nin, 'Mavi Vatan, Misak-ı Milli’nin denizlerdeki karşılığıdır. (Doğu Akdeniz’de Türkiye’nin atılımlarına) desteğim tamdır. Hiçbir taviz verilemez. Bir askeri pilot olarak da devletimiz, milletimiz nerede, ne zaman ihtiyaç duyarsa ona da hazırım. Yunanistan bunu böyle bilsin!' ifadeleriyle net bir tavır sergilediğinin altını çizen Ahmet Hakan, "Mehmet Ali Çelebi, iktidara yarar mı sağlar, muhalefete zarar mı getirir falan diye zerre düşünmeden... Türkiye’nin çıkarlarından yana bir tutum alıyor ve bunu gür bir sesle ifade ediyor." şeklinde konuştu.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar