GÜNDEM

Ahmet Hakan Meral Akşener'e seslendi: Yalanlamanız gereken Özdağ değil Kaboğlu’dur

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Ümit ÖZdağ'ın gündeme getirdiği anayasa taslağı hazırlığının yapıldığını CHP'li Kaboğlu'nun dillendirdiğini ve Ümit Özdağ'ın dayanağının da o olduğunu söyledi.

Ahmet Hakan Meral Akşener'e seslendi: Yalanlamanız gereken Özdağ değil Kaboğlu’dur

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, partisinde FETÖ polemiğinden sonra ikinci bir tartışma daha başlatarak HDP'nin de içinde olduğu partilerle anayasa çalışması yapıldığını iddia etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Özdağ'a ''Hiçbir siyasi platform, şahıs, kişi ve parti ile anayasa çalışmamız yoktur'' sözleriyle tepki gösterdi. Konuyu bugünkü köşesine taşoyan Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Akşener'e seslenerek yalanlaması gereken ismin CHP’li İbrahim Kaboğlu olduğunu söyledi:

CHP’li İbrahim Kaboğlu’na soruluyor: “Dört parti bir araya gelerek anayasa çalışması yaptınız mı?”

İbrahim Kaboğlu cevap veriyor: “Evet. Bu çalışma yapıldı. 2018’in başında bu partilerin (CHP, İYİ Parti, HDP ve Saadet) daha çok uzman temsilcileri ile yapılan ortak parlamenter rejime yönelik bir yol haritası çalışması yapıldı”.

Başta Meral Akşener olmak üzere tüm İYİ Parti yetkililerine sesleniyorum:

Ümit Özdağ’dan ziyade muhatabınız CHP milletvekili İbrahim Kaboğlu’dur. “Özdağ yalan söylüyor” demek yerine “Kaboğlu yalan söylüyor” demek durumundasınız. Çünkü Özdağ’ın dayanağı da Kaboğlu... Sizin “yok” dediğinize “var” diyen de Kaboğlu’dur.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar