GÜNDEM

Ahmet Hakan: İYİ Parti'nin Cumhur İttifakı'nı reddi ikna etmedi

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, İYİ Parti'nin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "eve dön" teklifini reddetmesinin ikna edici olmadığını, bu nedenle birçok kişide İYİ Parti’nin cumhur ittifakına girme seçeneğinin hâlâ masada bulunduğuna yönelik bir düşünce olduğunu söyledi.

Ahmet Hakan: İYİ Parti'nin Cumhur İttifakı'nı reddi ikna etmedi

Hürriyet gazeteci yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde "İYİ PARTİ’NİN KAPISI… KAPALI MI? ARALIK MI?" başlığıyla İYİ Parti'nin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "eve dön" teklifine yönelik yanıtını değerlendirdi. Hakan, partinin bu daveti reddetmesinin ikna edici olmadığını, bu nedenle birçok kişide İYİ Parti’nin cumhur ittifakına girme seçeneğinin hâlâ masada bulunduğuna yönelik bir düşünce olduğunu söyledi:

İYİ PARTİ’NİN KAPISI… KAPALI MI? ARALIK MI?

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu ne dedi? Şunu dedi: “Cumhur ittifakına girmeyiz.”

Parti sözcüsü Ağıralioğlu böyle dedi ama yine de birçok kişi İYİ Parti’nin cumhur ittifakına girme seçeneğinin hâlâ masada olduğunu düşünüyor. Neden acaba Galiba şunlara benzeyen şeylerden dolayı: Ağıralioğlu’nun üslubunun çok düzgün olmasından dolayı mesela... Meral Akşener’in çok kuvvetli bir mesaj vermemesinden dolayı mesela... İYİ Parti’nin sanki meseleyi müzakere edebilecekmiş gibi bir eda takınmasından dolayı mesela...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar