GÜNDEM

Ahmet Hakan: İdare-i maslahatın kralını yaptı Meral Akşener

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kadınlar Günü” nedeniyle yayınladığı mesajda, Meral Akiener ve Pervin Buldan'ı yanyana kutlayınca, İYİ Parti cephesinden tepki gelmişti. Konu hakkında gözler Meral Akşener'e çevrilince Akşener, yerinde bir cevap verdi. Konuyu köşesine taşıyan Ahmet Hakan'da ''İdare-i maslahatın kralını yaptı Meral Akşener'' diyerek İYİ Parti Genel Başkanı'na övgü dolu sözlerde bulundu.

Ahmet Hakan: İdare-i maslahatın kralını yaptı Meral Akşener

Ekrem imamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla attığı ve Pervin Buldan ile Meral Akşener'i etiketlediği tweet  İYİ Parti cephesinde tepki çekti. İmamoğlu'nun tweetiyle ilgili konuşan Meral Akşener ise, "Sayın İmamoğlu'nun attığı tweeti arkadaşlarımızın çoğu beğenmedi. Fikirlerini ortaya koydular ben de saygı duyuyorum" dedi. Konuyu köşesine taşıyan Ahmet Hakan, Akşener'in durumu çok iyi idare ettiğini söyleyerek,  ''İdare-i maslahatın kralını yaptı Meral Akşener'' dedi. 

İşte o yazı... 

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kadınlar Günü” nedeniyle yayınladığı mesajda, iki kadın siyasetçinin şahsında tüm kadınları kutladı.
Kim bu iki kadın siyasetçi?

- Biri Meral Akşener.

- Diğeri Pervin Buldan.

*

Ortalık bir anda karıştı.

Ortalığı karıştıran AK Parti ya da MHP değildi ha!

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar