GÜNDEM

Ahmet Hakan: Hay Allah bin türlü belanızı versin sizin e mi?

Ender Saraç'ın test sonuçları ortaya çıkmadan yapılan çirkin yorumlar Ahmet Hakan'ı çok kızdırdı. "Ender Saraç, bir hafta önce bizim televizyon programına çıkmıştı... Oradan hareketle bize de bulaştılar. Annemi bile telaşa sürüklediler." diyen Hakan, bela okudu.

Ahmet Hakan: Hay Allah bin türlü belanızı versin sizin e mi?

Ender Saraç'ın rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmasının ardından bazıları yine durmadı. Saraç'ın son olarak Tarafsız Bölge programına katılması nedeni ile de programdaki diğer isimlere de bulaştılar. Ahmet Hakan da sonuca dikkat çekti ve "İzin verirseniz biraz okkalı bir bela okuyacağım: Hay Allah bin türlü belanızı versin sizin e mi?" dedi.

ENDER SARAÇ OLAYI

ENDER Saraç hastaneye yatırılmış durumdaydı. Korona olduğu belli değildi henüz. Test sonuçları ortaya çıkmamıştı.

*

Başladılar bin türlü tezvirata... Ender Saraç’ın sağlık tavsiyeleriyle dalga geçtiler, mahremiyetine hunharca daldılar, uzmanlığını yerin dibine batırdılar.

*

Ender Saraç, bir hafta önce bizim televizyon programına çıkmıştı... Oradan hareketle bize de bulaştılar. Annemi bile telaşa sürüklediler.

*

Ne oldu? Şu oldu: Ender Saraç’ın testi negatif çıktı. Yokmuş yani korona falan Ender Saraç’ta... Korona değilmiş Ender Saraç.

*

İzin verirseniz biraz okkalı bir bela okuyacağım:

Hay Allah bin türlü belanızı versin sizin e mi?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar