GÜNCEL

Ahmet Hakan: Gazetecilere saldırıları kınıyorum ama ayrımsız

Ahmet Hakan, Hürriyet gazetesindeki yazısında Halk TV ve Ülke TV'ye yapılan saldırılara değindi. Hakan, konuyla ilgili olarak, "Bu tür saldırıları, kimden geldiğine ve kime yöneldiğine bakmaksızın hep beraber lanetlemeliyiz." dedi.

Ahmet Hakan: Gazetecilere saldırıları kınıyorum ama ayrımsız

Ülke TV muhabiriyle CHP milletvekilinin sert tartışması ve Halk TV yayınına bir grubun canlı yayında saldırması gündeme oturdu. Ahmet Hakan, Hürriyet gazetesindeki yazısında Halk TV ve Ülke TV'ye yapılan saldırılara değindi. Hakan, konuyla ilgili olarak, "Bu tür saldırıları, kimden geldiğine ve kime yöneldiğine bakmaksızın hep beraber lanetlemeliyiz." dedi.

İşte o yazı:

Şu üç olay, birbiri ardına yaşandı:

- BİRİNCİ OLAY: Yangın bölgelerinden birinde bir grup, yaptıkları haberleri beğenmedikleri için TRT ekibine saldırıyor. Fiili şiddet uygulayarak, yumruklar savurarak, hakaretler ederek...

*

- İKİNCİ OLAY: Dün görüntülerini izledim: Bir CHP Milletvekili, Ülke TV ekibiyle ağız dalaşına giriyor, hatta olayı o kadar ileri götürüyor ki... Ülke TV’nin kadın muhabirinin üzerine yürüyor.

- ÜÇÜNCÜ OLAY: Ve bir başka vandallık... Bir grup, Halk TV’nin canlı yayın yaptığı alanı basıyor, “Böyle konuşamazsınız” falan diye racon kesiyor. Tehditler, zorbalıklar... Ve tabii şiddet.

*

Birileri TRT’nin söylediğini beğenmez, birileri Ülke TV’nin söylediğini beğenmez, birileri de Halk TV’nin söylediğini beğenmez.

Yazının devamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar