GÜNDEM

Ahmet Hakan: Çeşme kaymakamı Atatürk yüzünden gitti

Ukrayna'lı top model Daria Kyryliuk'un, darp edildiğini iddia etmesinin ardından Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara'nın, görevden alınmasını makamında bulunan Atatürk posterinden dolayı olduğunu dile getirenler olmuştu. Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan da bugünkü yazısında Kaymakam Kara'nın, posterdeki 'Tatbik eden, icra eden, karar verenden daima daha kuvvetlidir.' sözünü dinlemediği için görevden alındığını yazdı.

Ahmet Hakan: Çeşme kaymakamı Atatürk yüzünden gitti

Ukrayna'lı top model Daria Kyryliuk, Momo adlı eğlence mekanında çalışan güvenlik görevlisi Kadir K. tarafından darp edildiğini iddia etmiş, olayın ardından Kaymakam Hacı Mehmet Kara görevden alınmıştı. Kara'nın görevden alınma  sebebinin ise makamında bulunan Atatürk fotoğrafından kaynaklı olduğunu dile getirenler olmuştu.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan da bugün kaleme aldığı yazısında olayı hatırlatarak "Kaymakamın makam odasına astığı portreye baktım. Kocaman bir Atatürk fotoğrafı...Üstünde Atatürk’ün şu sözü yer alıyor: 'Tatbik eden, icra eden, karar verenden daima daha kuvvetlidir.'" şeklinde konuştu.

Ahmet Hakan, Kaymakam Kara'nın fotoğrafta yer alan Atatürk'ün sözünü dinlemediği için görevden alındığını ifade etti.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar