TELEVİZYON

Ahmet Hakan canlı yayında CHP'li Gökhan Günaydın'ı yerin dibine soktu

CNN Türk ekranlarındaki Tarafsız Bölge programına Ahmet Hakan'ın canlı yayına bağlanan CHP'li Gökhan Günaydın'a sözleri damga vurgu. Hakan, 'Çıkmışsınız bize gazetecilik dersi veriyorsunuz, hadi oradan diyorum size haketmiyor ki!" dedi.

Ahmet Hakan canlı yayında CHP'li Gökhan Günaydın'ı yerin dibine soktu

 CNN Türk ekranlarındaki Tarafsız Bölge programında gergin anlar yaşandı. Programda ismi geçen CHP'li eski milletvekili Gökhan Günaydın telefonla yayına bağlandı. Stüdyodakilere gazetecilik dersi vermeye çalışan Günaydın'a Ahmet Hakan öyle bir tepki vedi ki...

''Bize gazetecilik dersi vermeyin. Cevap hakkı için programa bağlandınız. Çok saygısız bir insansınız. 20 yaşında bir kızın telefon numarasını, sosyal medya hesabınızdan ortaya koydunuz. Sizin nerenize saygı duyacağız. Size hadi oradan diyorum. Bir daha da bağlamayın, çünkü haketmiyor"  diyen Hakan telefon bağlantısını kestirdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN TELEFON NUMARASINI YAYINLAMIŞTI

Haftalar öncesinde Rahmi Turan'ın açıklamaları sonrası CNN Türk'te çalışan emekçi genç kız, CHP'li Gökhan Günaydın'a telefonla ulaşarak "Söyleyeceğiniz bir şey var mı?" diye sormuş  Günaydın ise "Konuşmak istemiyorum" diye cevap vermişti. Bunun üzerine Günaydın, twitter'da yaptığı bu telefon görüşmesini yalan yanlış sözlerle takipçilerine aktarıp "Biraz önce, 01:00'de 0 (537) 922 ... 'den arayan kişi, CNN'den aradığını, "Gazeteci Rahmi Bey in saraya giden CHP'liyi açıkladığını, buna karşı ne diyeceğimi sordu. O konuları Erdoğan'a ve Hakan Fidan'a sorun demem üzerine telefon kapandı. Rezilsin CNN, çamurunda boğul.." diye yazmıştı. Gökhan Günaydın'ın bu hareketi büyük tepki çekmişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar