GÜNCEL

Ahmet Hakan, bu yazıyı kedisi Sekter’e yazdırdı

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, kedisi Sekter'in dilinden siyasetçilerin kedilerini yazdı. Yazıda Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, Yavaş ve Gökçek'in kedileri tek tek değerlendiriliyor.

Ahmet Hakan, bu yazıyı kedisi Sekter’e yazdırdı

Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde ilginç bir teknikle kedisinin dilinden siyasetçilerin kedilerini değerlendirdi. 

Ahmek Hakan'ın kedisi Sekter, Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, Yavaş ve Gökçek'in kedilerini değerlendirdi. 

İşte Sekter'in dilinden siyasilerin kedileri:

ERDOĞAN’IN KEDİSİ: Pamuk gibi maşallah! Üstelik acayip şanslı da... Bu yaşta özel jetlerde falan seyahat ediyor... Şöyle bir baktım da şu sonucu çıkardım: Sanırım bu kedi, Tayyip Bey’in otoritesinden ziyade Emine Hanım’ın otoritesine girecek gibi... Ama biz kedilerin sağı solu da belli değildir hani... Belki ikisinin de otoritesine girmeyip kafasına göre takılır Külliye’nin koridorlarında.

MANSUR YAVAŞ’IN KEDİSİ: Gucci’nin manken kızı var ya... Hani herkesin “Ay bu nasıl manken! Çok çirkin!” falan dediği... İşte Mansur Bey’in kedisi de o manken kıza benziyor... Tamam, karakterli bir siması var... Tamam, hiçbir yerine dokunulmamış, sıfır estetik... Tamam, diğer kedilerden bayağı bir farklı... Ama pek bir şeye de benzemiyor yahu! Neyse... Neyse... Mansur Bey sevmiş, benimsemiş, bize laf düşmez.

MELİH GÖKÇEK’İN KEDİSİ: “Madem Ahmet Hakan’ın kedisi var, benim niye olmasın” diye tutmuş tam da bana benzeyen bir kedi almış kendisine... Fakat aldığı kedide karizma sıfır... Yüzüne bakınca görünen tek bir şey var: Kocaman bir şaşkınlık! Gerçi ben de Melih Gökçek’in kedisi olsaydım, benim de yüzümde kocaman bir şaşkınlık olurdu ama neyse, neyse...

CHP’NİN KEDİSİ: Eskiden severdim bu Şero’yu... Ama CHP son seçimlerde büyük şehirleri alınca buna da bir haller oldu... Kasıyor da kasıyor... Oysa daha düne kadar partinin izbe koridorlarında dolaşıp sırf delege olmak için çırpınan taşra siyasetçilerinin yalandan sevgileriyle yetiniyordu. Kedi dediğin biraz hazmetmesini bilmeli abi... Bunlar ne havalar böyle! Ayıptır ayıp.

AKŞENER’İN KEDİSİ: Hasbelkader sıcak bir yuva bulmuş bir sokak kedisinin tek bir hedefi vardır: Bir daha sokaklara dönmemek... İşte böyle bir kedi bu... Vay garibim vay... Vay kimsesizim vay... Vay sevgi açım vay... Nasıl da sarılmış Meral Hanım’ın kollarına... Anadan öksüz, babadan yetim kedilere özgü bir merhamet açlığı içinde... Sırf “aman ağzımızın tadı bozulmasın Meral Hanım” diye ‘Millet İttifakı’nı bile bozdurmaz bu kedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar