MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan bu sözlere çok bozulacak

Habertürk yazarı Oray Eğin, köşesinde lokanta tavsiyesinde bulunan Ahmet Hakan'ı eleştirdi. Eğin, Hakan'ın kendine güldürdüğünü söyledi.

Ahmet Hakan bu sözlere çok bozulacak

Oray Eğin, Ahmet Hakan'dan restoran tavsiyesi almanın Kemal Kılıçdaroğlu’na siyasi akıl danışmak gibi olduğunu söyledi.  Eğin, "Ama işte Türkiye, biri bilmeden İtalyan lokantası öneriyor diğeri de ana muhalefet partisinin başında. ifadelerini kullandı

Ahmet Hakan ne anlar pizzadan?

Geçenlerde yeni açılan bir lokantayı övüyor köşesinde Ahmet Hakan. Böyle Hıncal Uluç tarzı yaşam tarzı guruluğuna oynadığında da ister istemez kendine güldürüyor, çünkü bir türlü üzerine tam oturmuyor, bu elbise.

Övdüğü lokantadaki pizzadan bahsediyor… "Aynı Roma’daki gibi" diyor… Sırf bu cümle bile ciddiye alınmaması için yeter.

Roma’daki hangi pizzadan? İtalyanlar kendi yerel mutfaklarına sahip çıkma konusunda çok muhafazakarlar ve her bölgenin kendine özgü bir mutfağı var. Roma da bir pizza şehri değil; evet, kendine özgü dilimle satılan bir pizzası var ama bu kare dilimler bizim anladığımız pizza değil. Ayrıca Roma’da pizza bulmak da çok kolay değil.

Ahmet Hakan “Aynı Napoli’deki gibi” dese anlarım… Ama zaten bu farkı bilmediği için komik.

Ne yalan söyleyeyim, Ahmet Hakan’dan restoran tavsiyesi almak Kemal Kılıçdaroğlu’na siyasi akıl danışmak gibi. Ama işte Türkiye, biri bilmeden İtalyan lokantası öneriyor diğeri de ana muhalefet partisinin başında.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar