GÜNCEL

Ahmet Hakan: Ben Melih Bulu'nun yerinde olsaydım.

Hürriyet gazetesi yazarlarından Ahmet Hakan, mizahi bir dille kendisini Prof. Dr. Melih Bulu'nun yerine koyarak Boğaziçi olaylarına dair açıklamalarda bulundu. Öte yandan Amerika'nın Boğaziçi olaylarına karşı tutumunu sert dille eleştirdi.

Ahmet Hakan: Ben Melih Bulu'nun yerinde olsaydım.

Hürriyet gazetesi yazarlarından Ahmet Hakan bugünkü yazısında, günlerdir ülke gündeminden hiç düşmeyen Boğaziçi Üniversitesi olaylarına yönelik mizahi bir dil kullanarak kendisini Prof. Dr. Melih Bulu'nun yerine koydu. Hakan, yazısının devamında Amerika'nın Türkiye'ye dair yapmış olduğu açıklamalara sert çıkarak, 15 Temmuz darbe girişimi ve daha önceki darbelerde de Amerika'nın parmağı olmasının zaten su götürmez bir gerçek olduğunu, bu durumu inkar edenleri de ciddiye almamak gerektiğini vurguladı. 

İşte o yazı...

Bazı geceler uykuya dalmadan önce... “Bir sahil kasabasına yerleşip balıkçılık mı yapsam acaba” diye içimden geçirirdim.

- Şöhretin Kıvanç Tatlıtuğ/Kenan İmirzalıoğlu aşamasını yakaladığımı falan düşünüp ara sıra gülümserdim.

*

- Rektörlük binasının tam önünde “Ey Boğaziçi! Ya sen beni alacaksın ya da ben seni” diye tek kişilik bir eylem planlardım.

*

- Ali Kırca ile Mehmet Ali Birand isimlerinden yola çıkarak... “Mehmet Ali Kırca” gibi bir ismi uydurmayı nasıl başardığıma şaşıp kalırdım.

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar