GÜNDEM

Ahmet Hakan: Bazıları yine o bitmek tükenmek bilmeyen teraneyi dillendiriyor!

Ahmet Hakan, bir mağarada tutulan 13 asker, polis ve sivilin hain terör örgütü tarafından öldürülmesine ateş püskürerek, bu üzücü durum karşısında muhalefetin aldığı tutumu eleştirdi. Hakan, Bazıları yine o bitmek tükenmek bilmeyen teraneyi dillendiriyor. Gündem ekonomiydi, hükümet kötü durumdaydı, eyvah yine konu değişti” meselesini getiriyorlar.Bu yaklaşım sahipleri, bu kafayı değiştirmezlerse...Biraz zor iktidara gelirler'' dedi.

Ahmet Hakan: Bazıları yine o bitmek tükenmek bilmeyen teraneyi dillendiriyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü köşesinde, 'Bir alçaklık destanı: Rehine katletmek' adlı yazısında Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 13 sivili yazarak üzüntüsünü dile getirdi. Hakan aynı zamanda bu üzücü durum karşısında muhalefetin aldığı yanlış tutumu da eleştirdi. 

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, dün beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları ile Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesindeki teröristlere ait hedeflere yönelik gerçekleştirilen Pençe Kartal-2 Harekatı'nın sevk ve idare edildiği sınır hattındaki Harekat Merkezi'ne gitti. Bakan Akar, harekat kapsamında bir mağarada PKK'lı teröristlerce 13 kişinin şehit edildiğini açıkladı. Bakan Akar'ın açıklamasının ardından şehit edilen vatandaşların cenazeleri  askeri helikopter ile Malatya'ya getirildi. Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı'na getirilen 13 kişinin kimlik tespitine başlandı. Konuyu köşesine taşıyan Hakan, bu durum karşısında muhalefetin takındığı tutumunda yanlış olduğunu, ''Bazıları yine o bitmek tükenmek bilmeyen teraneyi dillendiriyor. “Gündem ekonomiydi, hükümet kötü durumdaydı, eyvah yine konu değişti” meselesini getiriyorlar.Bu yaklaşım sahipleri, bu kafayı değiştirmezlerse...Biraz zor iktidara gelirler'' sözleriyle dile getirdi. 

İşte o yazı: 

PKK denilen örgüt, bu zamana kadar...
- Bebek katletmiştir.

- Öğretmen katletmiştir.

- Köylü katletmiştir.

- İzne giden askerleri katletmiştir.

- İşçi katletmiştir.

- Bombayla vatandaş katletmiştir.

*

İşte en son...

Elinde silah olmayan rehineleri katletti.

*

Kısacası...

PKK, alçaklığın evrensel tarihini yazmaya devam ediyor.


AHA! YİNE ‘GÜNDEMİ DEĞİŞTİRİYORLAR’ TERANESİ

13 silahsız insanımızı PKK denilen örgüt katletmiş.

Bazıları yine o bitmek tükenmek bilmeyen teraneyi dillendiriyor:

*

“Gündem ekonomiydi. Gündemi değiştiriyorlar.”

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum