GÜNDEM

Ahmet Hakan: Aylin Nazlıaka da bir nevi Dilipak

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka'nın, İstanbul Sözleşmesi ile ilgili yaptığı açıklamalarla Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın ifadelerinin benzeştiğini yazdı.

Ahmet Hakan: Aylin Nazlıaka da bir nevi Dilipak

İstanbul Sözleşmesi, son günlerin en çok konuşulan gündemlerinden. Sözleşme ile ilgili farklı görüşler ve açıklamalar yapılıyor.

Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın, sözleşme hakkında açıklama yaparken kullandığı ifadeler tepki almış ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, genel merkez başta olmak üzere 81 ilin kadın kollarının Dilipak hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade etmişti.

CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka ise "Erkekler, İstanbul Sözleşmesi’nden rahatsız değil; eşine, sevgilisine ya da hiç tanımadığı bir kadına şiddet uygulayan, katleden, tacizci, tecavüzcü erkekler rahatsız." şeklinde konuştu.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan da bugünkü yazısında  Dilipak'ın, İstanbul Sözleşmesi'ni savunanlara hakaret ettiğini belirterek sözlerine şu şekilde devam etti "CHP’nin çiçeği burnunda Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka da, İstanbul Sözleşmesi’ne itiraz edenleri tecavüzcü ve katil ilan etti. Ne oluyor yahu?Neden düzgün bir üslupla tartışamıyoruz bu İstanbul Sözleşmesi’ni?"

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar