GÜNDEM

Ahmet Hakan: Ali Erbaş hakkında yalanlar uyduruluyor

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, sosyal medyada Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı hedef alan bir hesap olduğunu ve yalanlar uydurduğunu söyledi.

Ahmet Hakan: Ali Erbaş hakkında yalanlar uyduruluyor

Hürriyet gazetesi Ahmet Hakan, sosyal medyada "@Haluk70721982" isimli kullanıcının Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı hedef alarak yalanlar uydurduğunu söyledi:

SOSYAL medyada bir hesap var. İkide bir Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’la ilgili yalanlar uyduruyor. Bu hesaptan önce Ali Erbaş’ın... “Yabancı paralar, yabancı dinler gibidir. Uzak durun” dediği palavrası sallanmıştı.

Aynı hesaptan şimdi de Ali Erbaş’ın... “Fakirler cennette şehit mertebesine yakın yedi kat yüksekte olacaklar. Belki de biz onları kıskanacağız” dediği palavrası ortaya atıldı. Tamamen yalan, tamamen sallama, tamamen palavra... Kaynak? Yok. Nerede demiş? Yok. Ne zaman demiş? Yok. Kime demiş? Yok. Yok, yok, yok. Ama anlı şanlı gazeteciler bile bu palavraları, sorgusuz sualsiz doğru kabul edip Diyanet İşleri Başkanı’na saldırıyorlar. Trollendiklerinin, kandırıldıklarının farkında bile değiller. Üstelik fena halde cingöz geçindikleri halde. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, tabii ki eleştirilecek. Ama söylediği sözler üzerinden eleştirilecek. Söylemediği sözler üzerinden değil.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar