GÜNDEM

Ahmet Hakan, Ahmet Kekeç'i bu sözlerle andı

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Türkiye'de yazarları ikiye ayırdığını belirterek Ahmet Kekeç'in yazarlığını andı.

Ahmet Hakan, Ahmet Kekeç'i bu sözlerle andı

Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz usta kalem Ahmet Kekeç, köşe yazılarında anılmaya devam ediyor. Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan da Ahmet Kekeç'i yazan isimlerden. Bugünkü köşe yazısında Kekeç'e yer veren Ahmet Hakan, Türkiye'de yazarları ikiye ayırdığını ifade etti. Bunlardan kalemi ustaca oynatanların arasında gördüğü Ahmet Kekeç'i de tekrar hayırla anmış oldu.

İşte o yazı:

KÖŞE YAZARLIĞI VE AHMET KEKEÇ

BEN köşe yazarlarını şu şekilde ikiye ayırmam: * - BİR: Benim gibi düşünen, olaylara benim gibi bakan köşe yazarları. - İKİ: Hiç katılmadığım şeyler yazan köşe yazarları. Yeni gündem: Reform * Ben köşe yazarlarını şu şekilde ikiye ayırırım: *

- BİR: Takır tukur yazan, ne yazdıklarını asla merak etmediğim ve yazmadıklarında farkına bile varmadığım köşe yazarları.

- İKİ: Kelimelere dans ettiren, yazmadıkları günlerde beni büyük bir boşluk duygusuna düşüren ve iştahla okuduğum köşe yazarları. * Kaybettiğimiz Ahmet Kekeç... Benim açımdan işte bu ikinci kategoriye giren köşe yazarlarının en başında geliyordu. * Bir kez daha Allah’tan rahmet dilerim.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar