DİZİ DÜNYASI

Adı Efsane dizisinin çekimleri başladı

2017 en çok merak edilen dizilerinden biri olan Adı Efsane dizisi çekimlerine başladı.

Adı Efsane dizisinin çekimleri başladı

Kanal D ekranlarında yayınlanacak Adı Efsane dizisi çekimlerine başladı. 2017 en çok merak edilen dizilerinden biri olan Adı Efsane dizisi çekimlerine başladı. Behzat Ç. dizisinin efsane amiri Erdal Beşikçioğlu, en son Star TV ekranlarında yayınlanan dizisyle ekrana gelen Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer başrollerinde yer alacağı dizi çekimlerine geçtiğimiz gün başladı.

Nazlı Sunlu ve Hilal Yıldız’ın kaleme aldığı Adı Efsane dizisi D Productions tarafıdan hazırlanıyor. One Tree Hill Türkçe uyarlaması olan dizide efsane basketbolcunun hayatları anlatılacak. Türkiye’de daha önce yapılan Koçum Benim dizisinin başka bir versiyonu olan dizinin yönetmen koltuğunda Devrim Yakut yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın’ın oturduğu “Adı Efsane”, bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadeleyi ekrana taşıyacak.

Dizinin hikâyesi şöyle: Ağır bir kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, kızlarını yeniden kazanmak için son bir şans elde eder.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar