GÜNDEM

Adem Metan'dan otobanda çevre temizliği

Gazeteci Adem Metan, otobanda aracını kenara çekti ve yoğun trafik devam ederken etrafa saçılan lastik parçalarını temizledi. O anları bir başka gazeteci Ersin Çelik kaydetti.

Adem Metan'dan otobanda çevre temizliği

Yeni Şafak Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik, bugün işe giderken otobanda bir tırdan koptuğunu tahmin ettiği lastik parçalarının etrafa yayıldığını söyledi. Çelik, bu sırada aracını sağ şeride çekmiş bir kişinin hızla gelen arabaların arasında bu lastik parçalarını toplamaya çalıştığını gördü. Aracını kenara çektiğini belirten Çelik, bir süre sonra bu kişinin gazeteci Adem Metan olduğunu gördü ve kayda başladı.

"Kendisini tehlikeye atıyordu fakat o lastiklerin hızla temizlenmesi lazımdı" diyen Çelik, o anları Twitter hesabından paylaştı. Videoda etraf asaçılan parçaları hızla toplamaya çalışan Metan'ın bu anlarının kaydedildiğini çok geç fark ettiği görülüyor.

Ersin Çelik'in paylaşımını RT'leyen Adem Metan, "Allah şahit Ersin abinin çekim yaptığını bilmiyordum. Çevre temizliği konusunda hassas olmaya çalışıyorum. Yolda lastik parçaları vardı birinin alması gerekiyordu" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar