RÖPORTAJ

Adem Metan, radyoculuktan Biz10 TV'ye serüvenini Mehmet Özışık'a anlattı!

Mehmet Özışık, Radyo yapımcısı Adem Metan'ı konuk aldı. Youtube üzerinden yapılan röportajda Mehmet Özışık, radyodan sonra televizyon sektrörüne el atan Adem Metan'a "Nerden çıktı Biz10 TV?" diye sordu

Radyo yapımcısı ve Biz10 TV'nin kurucusu Adem Metan, Gazeteci Mehmet Özışık’a konuştu ve merak edilen soruları cevapladı.

Radyodan sonra yeni bir mecrada karşımıza çıkan Adem Metan, son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Biz10 Tv'nin nasıl kurulduğunu Mehmet Özışık'a anlattı.

Adem Metan, "Biz10 TV'nin temelleri Özışık ailesi tarafından atıldı" dedi ve ifadelerine şöyle devam etti:

İnternet dünyasını Özışık ailesi ile tanıdım, ofisinize oranın çalışanı gibi, ailem gibi girip çıktım ve dijital dünyayı İnterhaber'de 2007'de keşfettim.

Dünyanın değiştiğini, televizyonun popülerliğini dijital mecralara bıraktığını ifade eden Adem Metan televizyonun ve gazetelerin neredeyse tamamının dijital ortamda var olacağını dile getirdi.

Artık dijital ortamın hüküm süreceği bir döneme girileceği kanısına vardıklarını dile getiren Adem Metan ve ekip arkadaşları ile birlikte dijital ortamda var olmaya karar verdi ve Biz10 TV'yi kurdu.

Biz10 TV'nin kırmızı çizgilerinin devlet, bayrak ve millet olduğunun altını çizen Adem Metan herkesin haber alabileceği bir platform kurduğunu söyledi.

Mehmet Özışık'ın Biz10 TV'nin isminin nereden geldiğini sorması üzerine Adem Metan  'Biz10' isminin nasıl ortaya çıktığını anlattı.

Özışık'ın röportajları için...

Mehmet Özışık'ın Adem Metan röportajını izlemek ve benzer içerikleri takip etmek için youtube kanalına abone olmayı unutmayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar