GÜNDEM

Adem Metan Bilal Erdoğan'a İtalyanca şarkı nasıl söyletti? İlk kez anlattı

Radyocu Adem Metan, Hatice Kübra Özdemir'in Youtube kanalına konuk oldu. Yayında Bilal Erdoğan'a nasıl İtalyanca şarkı söylettiğinin perde arkasını anlatan Adem Metan Bilal Erdoğan'ın çok yanlış tanındığını belirtti.

Radyocu ve Biz10 Tv kurucusu Adem Metan, Hatice Kübra Özdemir'in Youtube kanalına konuk olarak sorularını cevapladı.  Metan, çok ses getiren Bilal Erdoğan yayınının perde arkasını da ilk kez detaylarıyla anlattı.

Bilal Erdoğan'ı konuk almak için uzun süre uğraş verdiğini belirten Adem Metan, yayın teklifini kabul ettikten sonra Serkan Çağrı'nın yayına geldiğini ve Bilal Erdoğan'ın İtalyanca şarkı söylediği kaydı kendisine verdiğini söyledi. 

Adem Metan, Bilal Erdoğan'la ilgili şunları anlattı:

Yayın çok iyi gidince, ben Bilal Bey size bir sürprizimiz var dedim. Tabi o anladı, çalma falan dedi ama biz şarkıyı çaldık. Şarkıyı çalmamızla internet sitelerinde "Bilal Erdoğan'dan İtalyanca şarkı" diye manşet girmiş. Bilal Bey programdan sonra kahve içerken ben söyledim, heryer manşet yaptı diye, o da "Yok canım kim haber yapacak" dedi. Sonrasında ise "ya ne kadar olay olmuş" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar